Hacı Abdi Mahallesi Muhtarlığı Aşure Etkinliği Düzenledi

Hacı Abdi Mahallesi'nde düzenlenen aşure etkinliği büyük katılımla gerçekleşirken, mahalle sakinleri birlik ve beraberlik içinde aşure dağıttı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Hacı Abdi Mahallesi’nde düzenlenen aşure etkinliği büyük katılımla gerçekleşirken, mahalle sakinleri birlik ve beraberlik içinde aşure dağıttı.

Hacı Abdi Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikte binlerce kişiye aşure dağıtılırken, muhtarlık meydanında kurulan stantta dağıtılan aşure etkinliğine katılanlar, birbirleriyle sohbet etme imkânı buldu.

MUHTAR MEHMET ÖZDEMİR:"AŞURE ETKİNLİĞİ GELENEKSEL HALA GELECEK"

Bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı pekiştirdiğini dile getiren Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdemir;"Aşure, paylaşmanın, bir arada olmanın ve dayanışmanın simgesidir. Mahallemizde bu geleneği yaşatmak ve bir araya gelmek bizim için çok önemli. Bu tür organizasyonlar toplumsal dayanışmayı pekiştiriyor. Katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği güçlendiriyor. Bizde yapmış olduğumuz etkinliği geleneksel hale getirip, her yıl düzenli olarak tekrarlamayı düşünüyoruz. Mahalle halkının birlik ve beraberlik içinde olması için çalışmalarımız da her zaman sürecek" dedi

KOMŞU MAHALLE SAKİNLERİNDEN MUHTAR ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR

Hacı Abdi Mahallesi'nde gerçekleşen aşure etkinliği, sadece mahallenin değil, çevre mahallelerin sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Etkinliğe katılan komşu mahalle sakinleri, bu tür organizasyonların yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek, Hacı Abdi Mahalle muhtarı Mehmet Özdemir'e teşekkürlerini iletti.

Hacı Abdi Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliğine, Çukurdere Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş, Aslanbey Mahallesi Muhtarı Tolga Toy, Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Battalgazi Muhtarlık İşleri Müdürü Yaşar Karataş, Muhtarlar Daire Başkanı Mehmet Hanifi Gül, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Tayfun Güngör, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, BİMYAD Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Sürmanşet İmtiyaz Sahibi Resul Özbey, Mostur Ajans ve Malatya Gündem Haber Sitesi Sahibi Caner Mostur, Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) Başkanı Serdar Kaplan Çok Sayıda mahalle sakini ve basın mensubu katıldı.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN