Fidanel Beylerderesi Viyadüğü İçin Alternatif Yol Şart!

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel Beylerderesi Viyadüğü'nde alternatif yol eksikliği konusunda yetkililere acil önlem alma çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Eski yolun baraj altında kaldığını ve vaat edilen alternatif viyadüğün yapılmadığını belirten Fidanel , şehrin giriş ve çıkışında yaşanabilecek sorunlara dikkat çekti.
Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel  sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Malatya'nın 16 il ile bağlantısını sağlayan Beylerderesi Viyadüğü'nün mevcut durumunu ele aldı. Fidanel, eski yolun baraj altında kaldığını ve iki yıl önce vaat edilen alternatif viyadüğün hala yapılmadığını vurguladı. 25 Şubat 2023 tarihinde de benzer uyarılarda bulunduğunu belirten Fidanel şehrin giriş ve çıkışlarının kapanma riski taşıdığını ifade etti. Okulların açılmasına kısa bir süre kala, tadilatlar nedeniyle kilometrelerce araç trafiğinin oluştuğu Malatya’da, alternatif yolların olmaması büyük bir ulaşım krizine yol açabilir. Fidanel  acil olarak aynı akstan yeni bir yol düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN