Esnaflarımız mağdur etmeden çözüm bulunması gerekiyor 

MAGİNDER AİLESİ olarak her zaman Esnaflarımızın yanında olacağız ve Şehri hep Malatya'da 6 Şubat depremlerinden aldığı hasar sonrası Kışla Caddesi, rezerv alanı ilan edilirken, bölge esnafına işyerlerini boşaltmaları için tebligat gönderilmesinin yankıları sürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MAGİNDER AİLESİ olarak her zaman Esnaflarımızın yanında olacağız ve Şehri hep Malatya'da 6 Şubat depremlerinden aldığı hasar sonrası Kışla Caddesi, rezerv alanı ilan edilirken, bölge esnafına işyerlerini boşaltmaları için tebligat gönderilmesinin yankıları sürüyor. Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Kışla Caddesinde Esnaflarla buluştu sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Karademir Deprem sonrası kentin ışıklarının yandığı tek yer Malatya Kışla Caddesi  Esnaflarımız için Kapalı Çarşı üstünü ‘veya Kışla caddesinde dükkanların önüne konteyner verilmesi buradan talep ediyoruz dedi.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, 6 Şubat 2023'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'nın ciddi şekilde yara aldığını söyledi. Kışla Caddesindeki Esnaflarımız MAGİNDER ailesi olarak ziyaret ediyoruz, Dernek olarak 6 Şubat Depreminde ilk anından itibaren saha’ dayız, Deprem sonrası şehrimiz yıkıldı ve zarar olmuştu. Esnaflarımızla birlikte istişare toplantımız gerçekleştiriyoruz. Kışla caddesini rezerv alanı dönüştü. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye başkan adaylarımız Kışla caddesindeki Esnaflarımıza burada kalacaksın ve çıkmayacaksınız dediler. Kışla caddesinde esnaflarımız Devletimizin yanındayız diyorlar, Konteyner ise kışla caddesinde önünde konması ve diğer konu ise Kapalı Çarşı üstünde olması istiyorlar buradan yetkililere sesleniyoruz Malatya Kışla Caddesinde Esnaflarımız mağdur etmeden çözüm bulunması gerekiyor. Esnaflarımızla birlikte şehrimiz hep birlikte ayağa kaldıralım şeklinde konuştu.

Kışla Caddesindeki Esnaflar ise Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir teşekkür etti. 6 Şubat Depreminden dolayı Şehrimiz zor bir süreçten geçiyor hepimiz burada birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor Devletimizin her zaman yanındayız, bize kışla caddesinde önünde yada kapalı çarşı üstünde konteyner iş yerleri istiyoruz ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN