DEVA Partisi Battalgazi Başkanlığına Mustafa Sönmez Atandı

Battalgazi ilçe başkanlığı görevini yürütmekte iken iş yoğunluğu ve ailesine daha fazla vakit ayırma gerekçesi ile istifa eden Göksel Atlı'nın yerine Battalgazi ilçe Teşkilat İşleri Başkanlığını yürütmekte olan Mustafa Sönmez Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile atandı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

DEVA Partisi Battalgazi ilçe başkanlığında değişikliğe giderek Göksel Atlı’nın yerine Mustafa Sönmez’i atadı. Konu ile ilgili  DEVA Partisi İl Başkanı Onur Güneş yaptığı açıklamada; Battalgazi ilçe başkanlığı görevini yürütmekte iken iş yoğunluğu ve ailesine daha fazla vakit  ayırma gerekçesi ile istifa eden Göksel Atlı’nın yerine  Battalgazi ilçe Teşkilat İşleri Başkanlığını yürütmekte  olan Mustafa Sönmez Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile  Battalgazi İlçe Başkanlığına  atanmıştır.  Başarılı bir süreç yürüten İlçe kurucu başkanımız Sayın Göksel Atli’ ya emeklerinden ve de  hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımızla Malatya’ya  hizmet yolculuğumuz devam  etmektedir. Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sayın Mustafa Sönmez’i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.                         

MUSTAFA SÖNMEZ KiMDiR?

Mustafa Sönmez,  10 Kasım 1984 tahinde Malatya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra yine Malatya’da İnönü Üniversitesinde İletişim Fakültesi Halk ve İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2007 yılından beri aile şirketleri olan  Dönüşüm Ltd. Şti. ve Dora Mutfak Mobilya şirketlerinde yönetici olarak çalışmaktadır. Evli iki çocuk babası, orta seviyede İngilizce bilmektedir. Malatya Rışvanlılar Derneği ve Karagöz Yardımlaşma Derneklerinde,  yönetim kurulu üyeliğini yapmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN