Darendeli Halil Yavuz, Zengibar Karakucak Güreşleri'nde 17. Yılını Kutladı

Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen 71. Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş Festivali'nde, Malatya Büyükşehir Belediyesi personeli Halil Yavuz, 54. Zengibar Karakucak Güreş Festivali'nden beri aralıksız katıldığı müsabakalarda, 17 yıldır Darende'nin ismini güreş sahalarında gururla temsil ediyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya'nın Darende ilçesinde bu yıl 71.'si düzenlenen Geleneksel Zengibar Karakucak Güreş Festivali, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Festivalin dikkat çeken isimlerinden biri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'de görev yapan Halil Yavuz oldu. Yavuz, 54. Zengibar Karakucak Güreş Festivali'nden her yıl düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılarak Darende'nin adını güreş sahalarında başarıyla duyuruyor.
17-18 yıldır güreşe gönül verdiğini belirten Halil Yavuz, Darende'nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Memleket sevdalısı olarak Darende'nin isminin güreş sahalarında yankılanması için bu festivale katıldım. Tüm genç kardeşlerime de ata sporumuz güreşi tavsiye ediyorum," dedi.
Festivaldeki başarıları ve Darende'ye olan bağlılığıyla tanınan Halil Yavuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da güreşlerde büyük bir ilgi gördü. Festival, bölge halkı için geleneksel bir buluşma noktası olurken, Yavuz gibi güreşe gönül veren sporcuların katılımı festivale ayrı bir renk katıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN