Dağdeviren Hiçbir Güç Devletten Büyük Değildir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Hiçbir Güç Devletten Büyük Değildir

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ; Hiçbir Güç Devletten Büyük Değildir
Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde  Bulundu.

Son Emniyet Müdürlerini kapsayan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararının Resmi Gazete’de yayınlanması sonrası  Mayıs 2014’ten bu yana yaklaşık 5.5 yıldır  Malatya Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Dr. Ömer Urhal  Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken, Sinop Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren  ise Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Müdürümüz  Ercan Dağdeviren Bey yaklaşık 2 Aydır ilimizde göreve başladı. Kendisinin Malatya’yı daha iyi tanımak adına yoğun bir tempo harcadığını yakinen biliyoruz. Bu vesile işe bizler Müdürümüzün bu yoğun temposunu taktirle karşılayarak ,  bugün makamında ziyaret etme şansı bulduk ve kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Müdürümüz 2 ay gibi kısa bir zamanda Tüm Malatya’lıların gönlünü kazanması bizleri de çok mutlu etti. Bizler Malatya’mız için Ülkemiz İçin geçmişte ve bugünde  görev yapan tüm Emniyet Müdürlerimize ve Emniyet teşkilatımızın her bir ferdine  teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

 Ayrıca bizler medya mensupları olarak , emniyetimizle istişare halinde olup ilimizde ve ülkemizde olup biteni kamu oyu ile paylaşım  ve bilgilendirme noktasında ortak hareket ediyoruz. Yaşadığımız şehrin daha huzurlu güvenir olması için elimizden gayreti gösteriyoruz  dedi.
Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise ,  Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetimine Nezaket Ziyaretinden Dolayı Teşekkür Etti.

Malatya Ülkemizin  Huzurlu ve Güvenli şehirlerinden biridir.  Bizler Ülkemizin ve milletimizin huzuru için elimizden geleni fazlasıyla göstermek için mücadele veriyoruz. Malatya’da devletimiz ve Emniyetimiz özellikle illegal yapılarla ciddi mücadele vermektedir. Şu an 7 gün 24 saat aralıksız suç örgütlerine göz açtırmıyoruz. Malatya’nın tüm şehir giriş çıkışlarında güvenlik tedbirlerimizi ve yol kontrollerini arttırdık.  Malatya merkez olmak üzere tüm ilçelerde ekiplerimiz aralıksız  çalışmalarını sürdürüyor. Hiçbir güç Devletten büyük değildir. Evel Allah Devletimiz hiçbir illegal güce ve çapulculara papuç bırakmaz fırsat vermez.
Ayrıca sizlerde bizim gibi , medya ve basın olarak kamu görevi görmektesiniz. Basınımızın zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar, basınımızın yanında olacağız ve hep birlikte Malatya’ya hizmet edeceğiz dedi.

ENİ EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN KİMDİR?
Malatya’nın yeni Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir ili Kaman İlçesi Benzer Köyünde doğdu.İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Koleji’ne girdi.

1987 de Polis Kolejinden 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde Yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine Güvenlik Ataşesi olarak görev yaptı.

İlk şiir Kitabı olan Düşünce isimli şiir kitabını 2011 yılında yayınladı.

2016 Ekim ayında Sinop’ta göreve başlayan ve Resmi Gazete’nin 20 Eylül 2019 günkü sayısında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, evli ve 2 kız 1 erkek 3 çocuk babası.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN