Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya'ya Yakın Dönemde Ziyaret Sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na telefonla bağlanarak Malatya'ya yapacağı ziyaretin müjdesini verdi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na telefonla bağlanarak partililere önemli mesajlar verdi. Erdoğan, Malatya'ya kısa süre içinde yapacağı ziyaretle yeni dönemin adımlarını atacaklarını belirtti. Toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da yer aldı ve gençlerin talebi üzerine Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefon bağlantısında Malatya'ya olan ilgisini dile getirerek, "Çok kısa bir zamanda Malatya’yı ziyaret ederek, Malatya’da yeni dönemin adımlarını sizlerle beraber atacağız" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Malatya'nın geleceği hakkında detaylı bir değerlendirme yaptıklarını belirten Erdoğan, kongrelerle güçlü bir hazırlık süreci yaşanacağını ve Malatya'ya olan güveninin tam olduğunu vurguladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN