Cömertoğlu CHP'li Belediyelere Karşı Savunma Hakkı Vermiyorlar

Yerel seçimlerde Arguvan, Hekimhan ve Arapgir'in yanı sıra Doğanşehir ve Yazıhan İlçelerinde de başkanlığı kazanan CHP, Doğanşehir İlçesi'nde basın mensuplarıyla buluştu

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Son Dakika: Yerel seçimlerde Arguvan, Hekimhan ve Arapgir’in yanı sıra Doğanşehir ve Yazıhan İlçelerinde de başkanlığı kazanan CHP, Doğanşehir İlçesi'nde basın mensuplarıyla buluştu

Doğanşehir Polat'taki Beypınar tesislerinde gerçekleştirilen programa, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, CHP'li İl Başkanı Barış Yıldız, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer katıldı.

Programda konuşan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız " Malatya’da 5 tane gazetemiz vardı. Malatya olarak sahip çıkamadık. Onlarda birleşerek ikiye düşme karar aldılar. Buda Küçülen Malatya’nın bir göstergesidir. Malatya’yı temsil eden biri olarak buradan utandığımı söylemek isterim. Bizlerde CHP il başkanlığı Milletvekilimizle ve 5 belediye başkanımızla her daim sizlerle beraber olmaya çalışacağız ”ifadesini kullandı.

CHP’li Belediyelere karşı savunma hakkı vermiyorlar
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptığı konuşmada hükümete yüklenerek “CHP’li Belediyelere karşı savunma hakkı vermeden yargısız bir tıkama var. Biz bunu kabul etmiyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Cömertoğlu “Biz halkın iradesine saygılı olmuşuz. Halkın oylarıyla meclisiyle bir bütün olarak kimin hangi partili ne kadar oy aldığı belliyken biz kendi cenahımızda bu hizmeti yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram yaptığı konuşmada, basın mensuplarını Beypınar tesislerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Başkan Bayram, Doğanşehir'in tüm sorunların üstesinden gelerek ilçemizi ayağa  kaldıracağız.’ İfadesini kullandı.

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, İl Başkanı Barış Yıldız'ın daveti üzerine Doğanşehir'e geldiklerini belirterek "Doğanşehir depremde çok büyük hasar aldı, yaraların sarılması bekleniyor. Bizlerde Arguvan'da yaraları sarmaya ve sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. 

Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım yaptığı konuşmada, bütün başkanlar el birliğiyle teşkilatlarımıza, tüm sorunların üstesinde geleceğini vurguladı.

Yazıhan'da yeni bir dönemin kapısını açtıklarını söyleyen Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer "Doğanşehir'e yeni bir hava getiren Başkanımız teşekkür ediyoruz. Yazıhan'ı da toparlamaya ve hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Yazıhan'a gelmenizi  bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Haber ve Foto: İbrahim Yoldaş

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN