Cinsel Saldırı İddiası 8 Şüpheli Yakalandı 5'i Tutuklandı

Malatya'da meydana gelen olayda, iki kişiyi tehdit ederek cinsel birliktelik yaşamaya zorladıkları iddia edilen 8 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Malatya'da 2024 yılı içinde meydana gelen ve kamuoyunu derinden sarsan bir cinsel saldırı olayı, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda aydınlatıldı. İddiaya göre, mağdur durumdaki iki kişinin arkadaşları olan 8 şüpheli, tehdit yoluyla bu kişilerle cinsel birliktelik yaşadı. Şüphelilerin mağdurları tehdit etmeye devam ettikleri gerekçesiyle Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyon sonucunda, 8 kişi gözaltına alındı.

Yapılan yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yetkililer, bu tür olaylarla mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN