Çevreyolu'nda Çalışmalar Başlıyor

Depremden dolayı hasar alan mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi, vatandaşlar için yeniden güvenli ve konforlu bir hale gelmesi için çalışmalar ilgili yetkili ve kurumların iş birliği ve koordinesi ile 7 Temmuz Pazar günü başlıyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arası yaklaşık 13 kilometrelik kısımda yapılacak olan çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için etaplar halinde gerçekleştirilecek. Yol çalışmalarının ilk etabı ise Battalgazi Alt Geçit girişi ile Sancaktar Mezarlığı arasında yapılacak.
7 Temmuz Pazar günü başlayacak olan ilk etap çalışmaları sırasında Battalgazi Alt Geçit girişi ile Sancaktar Mezarlığı arasındaki çevreyolu trafiğe kapatılacak ancak çalışmalar sürdürülürken araç trafiği yan yollarda devam edecek. Çevre yolunda trafik akışını gözeterek yapılacak olan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yol çalışmaları sırasında yaşanabilecek trafik sıkışıklığına gösterecekleri anlayış dolayısıyla teşekkür eder, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını kamuoyuna duyururuz.
.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN