BBP Genel Başkan Yardımcısı Boztuğ Narin'in Katilleri Adalet Önünde Hesap Verecek

BBP Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nu ziyaret ederek Narin davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Boztuğ, olayın faillerinin adalet önünde hesap vereceğini vurguladı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Türkiye’nin gündeminde yer alan Narin davasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Boztuğ, bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çekti.

"Narin ve Narin gibi mağduriyet yaşayan çocuklar için gereken her türlü önlem alınmalı," diyen Boztuğ, cinayetle bağlantılı kişilerin adalet önünde hesap vereceklerini ifade etti. Ziyarette Boztuğ’a, BBP MKYK Üyesi Recep Er, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz, Başkan Yardımcısı Mine Varol, BBP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Tekbaran, Mardin İl Başkanı Süleyman Aydoğan ve Batman İl Başkanı Adem Bağlamış da eşlik etti.

Vali Murat Zorluoğlu ise Narin davasına dair üzüntüsünü dile getirerek, bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli adımların atıldığını ve atılmaya devam edileceğini belirtti.

BBP heyeti, valilik ziyaretinin ardından Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret ederek, onların acılarını paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN