BBP'den Kiltepe Mahallesi'ne Ziyaret Sorunlar Masaya Yatırıldı

'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan depremlerden etkilenen mahalle muhtarlarını ziyaret eden BBP Malatya Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, muhtarların sorumluluklarının arttığını vurgulayarak destek ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde mahalle muhtarlarıyla görüşmeye devam ediyor. Yüksel Duman, deprem sonrası muhtarların sorumluluklarının arttığına dikkat çekerek, mahalle muhtarlarının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Duman, Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş'ı ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunları dinledi. Gençlerin sanayi sektöründe çırak, kalfa, usta ve esnaf olarak yetişmesinin sanayinin gelişimine katkı sağladığını belirten Duman, bu konuda mahalle muhtarlarının önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

BBP Malatya İl Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz ise yerel yönetimlerden sorumlu olarak, Kiltepe Mahallesi'ndeki sorunların takipçisi olacaklarını belirtti. Gürbüz, mahalleleri sık sık ziyaret ederek, yetkili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde sorunların çözümü için çaba göstereceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN