Başkan Zelyurt'tan Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren'e Ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Kooperatif Başkanı Ali Evren'i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Birliği Başkan vekili Ali Evren ve Malatya ESKKK Başkan vekili Orhan Özbek tarafından misafir edilen Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a ziyaret anısına Ahilik Kalemi takdim edildi.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ali Evren”  Esnaf teşkilatında uzun bir süre esnaflarımıza hizmet eden kardeşim Durali Zelyurt, Belediye başkanlığı görevini de başarılı şekilde yapmaktadır.

         Her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olan, sorunları çözmede üstün gayret gösteren Sayın Belediye Başkanımız, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yapacağı daha güzel çalışmalara ahilik kalemi ile imza atmasını dilerim.”

       Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise” Sayın Ali Başkanımız bizlerin büyüğü olarak her daim bizlere yol göstermiş, Esnaf camiasına büyük hizmetleri olmuştur. Yıllardır Başarılı çalışmalarıyla Türkiye de örnek gösterilen çalışmalara imza atarak Esnafların yanında hizmet etmeye devam etmektedir. 

        Esnaf teşkilatında görev yaptığım süre zarfında bizlere daima yol göstermiş bizlerin çalışma gayretlerimizin artmasına vesile olmuştur. Kendilerini ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, Bu anlamlı hediye için ise teşekkür ediyorum. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN