Başkan Taşkın Sakarya Zaferi'nin 103. Yılını Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yıl dönümünde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kahraman ecdadımızı andı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Taşkın, “Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. Bu satıh bütün vatandır.” ifadeleriyle Sakarya Zaferi’nin önemine dikkat çekti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. yıl dönümünde sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayımlayarak, tarihi zaferin önemini vurguladı. Taşkın, paylaşımında, Sakarya Meydan Muharebesi’nin Türk harp tarihinin en uzun meydan muharebesi olduğunu ve savunmadan taarruza geçişimizin sembolü hâline geldiğini belirtti.
Başkan Taşkın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. Bu satıh bütün vatandır.” Bu sözlerle, Sakarya Meydan Muharebesi’nin Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Taşkın, mücadele veren kahraman ecdadımızı rahmetle andığını ifade etti.
. Sakarya Meydan Muharebesi, Türk ordusunun zaferle taçlandırdığı önemli bir dönüm noktası olarak tarihteki yerini koruyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN