Başkan Samanlı 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti.
MHP Malatya İl Başkanı Mesut  Samanlı, dernek başkanı ve yönetimi ile istişarelerde bulundu. 
15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaretinde Buradaki ilgi ve alakadan ötürü Müteşekkir olan Başkan Samanlı; “15 Temmuz, büyük ve kirli oyunların yerle yeksan edildiği müthiş bir birliğin ve karşı koymanın adıdır. İktidar için kurulmuş hain planların bir bir gün yüzüne çıktığı ve bertaraf edildiği 15 Temmuz gecesi Ankara’da bulunan ve hükümet yanlısı duruşu ile birlik ve beraberliğin yurttaki sulh için ne denli elzem olduğunu tüm hainlere gösteren MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu konudaki hassasiyetinin bizlere de fazlasıyla sirayet etmesine vesile olmuştur.  Bizler, bu derneğin kuruluşundan oldukça memnunuz. Bu kanlı darbe girişiminin unutulmaması ve tekrarının yaşanmaması adına derneğimize gereken tüm desteği vereceğimizi dernek başkanımıza da ilettik.” şeklinde konuştu. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel başkan vekili Sn Cemal Hanilçi beyefendi. Vatan uğruna gözünü budak tan sakınmadan ezan vatan ve bayrak aşkıyla yol yürüyen milliyetçi hareket partisi Malatya il başkanı Sn Mesut SAMANLI nezlinde tüm teşkilatına başarılar diledi.
15 Temmuz Milli İrade Ocakları yapılan ziyarette tam kadro katılım sağladı 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik kolları Genel Başkanı Sn Serkan Can ÖZBEY ve Gençlik kolları yönetimi, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları kadın kolları genel başkanı Sn Ayşe Alpaslan ve kadın kolları yönetimi 15 Temmuz Milli İrade Ocakları il başkanı Sn Serkan AYBAR ve il başkanlığı yönetimi ayrı ayrı yapılan bu nazik ziyaretten ve samimi sohbetlerinden dolayı Milliyetçi hareket partisi Malatya il başkanı Sn Mesut Samanlı ya teşkilatına başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN