Başkan Maskar' Akçadağ'a Hizmet Sözümüz Var'

Başkan Maskar' Akçadağ'a Hizmet Sözümüz Var'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Akçadağ Dayanışma Derneği Hizmetlerde sınır tanımıyor. Ramazan ayı vesilesiyle göreve geldikleri günden beri durmadan, Yorulmadan, ilk günkü azim ve gayretle Akçadağ halkıyla gönül köprüsü oluşturan AKÇADAĞDER çalışmalarına devam ediyor.

Akçadağ Dayanışma Derneği yeni yönetimi göreve kısa bir süre önce gelmesine rağmen Akçadağ ilçesinde gönüllere dokunmaya devam ediyor. Halkın dertlerini, istek ve talepleri, beklentilerini birinci ağızdan dinleyerek çare olmak için çırpınan yöneticiler ve Mahalle temsilcileri Akçadağ halkından " Allah Razı Olsun, İyi ki, sizler varsınız" sözleriyle büyük övgü alırken sahada  çalışmalarına devam ediyorlar.


        Mahalle, Sokak, Mezra yani gidilmedik yer bırakmayan ve hayır-severlerin yardımlarını ulaştıran Akçadağ Dayanışma Derneği araçların dahi zor gidebildiği yerlere dahi kendi zamanlarını vakitlerini Akçadağ halkına hizmet vermeye adamaları ise Akçadağ da memnuniyetle karşılanıyor.

Uzun bir süredir kapılarını başka açanlarının olmadığını söyleyen bazı vatandaşlar ise " Akçadağ Dayanışma Derneğimizin değerli başkanı Murat Maskar ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Şimdiye kadar her alanda Akçadağ Derneğinin ismini duyuyorduk bu günde bizlerin yanında. Mübarek Ramazan ayında bizlerin kapısına kadar gelen Akçadağ Dayanışma Derneğinden Allah Razı Olsun" diye belirttiler.


      Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek hayırseverlerden gelen yardımları Akçadağ ilçesinde adil ve hakkaniyetli şekilde her yere ulaştıran Akçadağ Dayanışma Derneği Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde de çalışmalarıyla örnek gösterilmeye devam ediyor.


       Akçadağder Başkanı Murat Maskar ise" Göreve gelirken Doğup büyüdüğümüz Akçadağ ilçemize hizmet için yola çıktık. Çünkü Bizim Akçadağ'a hizmet sözümüz var. Hemşerilerimize ve Akçadağ'ımıza hizmet etmek bizler için onurdur. Akçadağlı hemşerilerimizin hepsi, bizim için önemli ve özeldir. Güzel ilçemizin güzel insanlarına az da olsa hizmet etmek bizlere mutluluk veriyor. 


       Yönetim kurulu arkadaşlarımızla fırsat buldukça Akçadağ ilçemize gidip hemşerilerimizle buluşuyoruz. Mahalle temsilcilerimizle sorunları istişare ederek sorunu çözmeye devam ediyoruz. Biz göreve gelirken oturmaya değil çözüm üretmeye, hizmet etmeye geliyoruz diye bu makamlara talip olduk. Biz Tabela Derneği Değiliz. Olmadık Olmayacağız. Çalışan, Üreten, Akçadağ ilçesine ve hemşerilerimize katkı sunan bir dernek olarak hizmetlerimize ve projelerimize devam edeceğiz. Bizim için en büyük mutluluk hemşerilerimizin yüzlerinin gülmesidir " dedi.

Kaynak:malatyaderinhaber.com

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN