Başkan Koçak'tan Türk Ocağı'na Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Malatyalıların Güzin ablası olarak herkesin sevdiği, saygı duyduğu Malatya'nın önemli değerlerinden Ecz.Güzin Koçak beraberinde eğitimci Ayşegül Çoşkun ile birlikte Malatya’da geleneksel olarak sürdürdüğü ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

       Türk Ocağı Yönetim Kurulu başkanı Nadir Günata ve yönetim kurulu ziyaret eden Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak “ Değerli Başkanımız Sayın Günata Başkanımız Türk Ocağı olarak Malatya’da çok aktif çalışmalarda bulunuyor.Türkiye’nin birlik ve bareberliği Malatya’mızın birlik beraberliği noktasında güzel çalışmalara imza atıyorlar.Ben Nadir Günata başkanımın şahszında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum “ dedi.

       Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata ile Ankara PütürgelilerSosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak’ın ziyaretinde oldukça memnun olduklarını belirterek “ Güzin Koçak başkanımız herkesin sevdiği değerli bir insan.Ankara’da kendiside güzel çalışmalara imza atıyorlar.Rabbim çalışmalarında başarılar nasip etsin.Türk Ocağına yapmış olduğu ziyaretten dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ederim “ diye konuştu

       Daha sonra Malatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata, Başkan Güzin Koçak ve Eğitimci Ayşegül Çoşkun’a Türk bayrağı armalı plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN