Başkan Koçak'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak milletimizin büyük zaferini ve bu zaferin ardındaki kahramanlık destanını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Koçak, “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık aşkının ve kararlılığının sembolüdür” dedi.

Başkan Koçak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu büyük zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin topyekûn mücadelesiyle elde edilmiştir. Bu zaferle birlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Vatanımızın her bir köşesinde, bu büyük zaferin coşkusunu, gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ülkemizin huzur, barış ve refah içerisinde geleceğe yürümesini diliyorum.”

Başkan Koçak, mesajını sonlandırırken, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük başarılara imza atacağına olan inancını dile getirdi ve tüm vatandaşlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diledi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN