Başkan Güzin Koçak'tan Yoğun Ziyaret Turu

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, Malatya'nın Pütürge İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, Malatya’nın Pütürge İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas’ı ziyaret ederek ilçenin durumu ve yerel sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü makamında Ziyaret Eden Başkan Koçak, Ziyaret sırasında ilçedeki projeler ve yerel sorunlar ele alındı. Başkan Koçak yaptığı açıklamada; Sayın Başkanım Pütürge ilçesine yaptığı hizmetleri sosyal medyadan ulusal televizyonlardan yerel haber sitelerinden takip ediyorum ve Pütürge’ye yaptığı hizmetler olsun hayata geçirdiği projeler olsun takdirle karşılıyorum. Pütürge’miz Mikail Sülük Başkanım döneminde iki büyük deprem atlattı. Elazığ Sivrice ve Kahramanmaraş Elbistan depremi. Canla başla çalışarak Pütürge’ye büyük katkılar sağlamıştır. Sayın Mikail Sülük Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerinden ve yapacağı projelerden dolayı ’da kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Dedi.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pütürge İlçe başkanlığına yeni atanan Kürşat Ayaydın’na makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, Pütürge ilçe ziyaret kapsamında Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan’ı ziyaret etti ve mahalleler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN