Arguvan'da Altın Koza Rüzgarı Esti

31.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Arguvan'da düzenlenen Açık Hava Sineması etkinliği büyük ilgi gördü.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

31.Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Arguvan’da düzenlenen Açık Hava Sineması etkinliği büyük ilgi gördü.

Bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali deprem bölgelerini unutmadı. Festival kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depreminin yaşandığı illerde açık hava sineması gösterimi yapıldı.
Sinema tırı hafta sonu da Arguvan’daydı. Özgü Namal ve Cezmi Baskın’ın başrollerini paylaştığı Beynelmilel filmini izlemek için Nazım Hikmet Meydanı’nda toplanan Arguvanlılar keyifli bir akşam yaşadı.
Arguvan Belediyesi ev sahipliğindeki Açık Hava Sineması gösterimine Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, CHP Arguvan İlçe Başkanı Hüseyin Üstün, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Arguvanlılar katıldı. 

Film izleyen misafirlere Arguvan Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çay ikram edildi. Sinema gösterimi başlamadan önce yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden belediye başkanı Ersoy Eren, “Bu akşam Arguvan’da unutamayacağımız bir akşam yaşayacağız. Deprem bölgelerini unutmayarak açık hava sineması etkinliğini düzenleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, belediye çalışanlarına ve festival komitesine teşekkür ediyorum. Arguvan Belediyesi olarak sosyal etkinlikleri sık sık düzenlemeye çalışıyor ve önem veriyoruz. Bu anlamda her fırsatta bizleri destekleyen Cumhuriyet Halk Partisi ailemize de ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN