Mostur Ailesini Mutlu Günü

Malatya Life Dergisi malatyagundem.com internet gazetesi ve Mostur Reklam Tanıtım Basın Basım Yayıncılık Sahibi iş insanı Caner Mostur, oğlu İlker Sefa sünnet düğünü görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Malatya Life Dergisi malatyagundem.com internet gazetesi ve Mostur Reklam Tanıtım Basın Basım Yayıncılık Sahibi iş insanı Caner Mostur, oğlu İlker Sefa sünnet düğünü görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Aile yakınları ve dostlarının katıldığı bu özel gün, Mostur ailesi için unutulmaz anılarla doluydu.

Malatya Life Dergisi ve malatyagundem.com internet gazetesinin imtiyaz sahibi Caner Mostur, oğlunun sünnet düğününü şehrin seçkin bir mekânında gerçekleştirdi. Düğün, Mostur ailesinin dostları, iş çevresi ve akrabalarının katılımıyla adeta bir şölene dönüştü. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden tören, hem Mostur ailesi hem de davetliler için keyifli anlara sahne oldu.

Caner Mostur, oğlunun sünnet töreni için özenle hazırlıklar yaparak davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı. Davetliler arasında Malatya'nın önde gelen simaları, iş insanları ve siyasetçiler de yer aldı. Erkekliğe ilk adımını atan İlker Sefa'nın kirveliğini ise İş İnsanı Recep Bakırcı üstlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın okunmasını ardından semazen gösterisinin gerçekleştiği gecede çocuklar içinde çeşitli animasyon gösterileri düzenlendi.

Caner Mostur, yaptığı konuşmada, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Oğlumuzun bu önemli gününü dostlarımızla paylaşmak bizim için çok değerliydi” dedi. Sünnet düğününde, geleneksel adetlere uygun olarak gerçekleştirilen çeşitli ritüeller ve eğlenceler de misafirlerin beğenisini kazandı.

Mostur ailesi, bu anlamlı günün ardından çocuklarının mürüvvetini görme dileğiyle dostlarıyla vedalaşırken, davetliler de böylesine keyifli bir organizasyona katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Caner Mostur ve ailesi tüm misafirlerini tek tek uğurlayarak teşekkürlerini iletti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR