Küçük Ömer'in Sünnet Düğünü Göz Kamaştırdı

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve Oya Gök çiftinin biricik oğlu Ömer Gök, erkekliğe ilk adımını attığı sünnet töreni ile büyük bir coşku ve mutluluk yaşadı.

MY Garden Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen bu özel gün, adeta bir masal gibi geçti.
Sünnet töreninin başından sonuna kadar seçkin bir konuk listesiyle, şehrin önemli isimleri ve sevenleri bir araya geldi. Küçük Ömer'in sünnet töreninin kirveliğini ise Fatoş ve Zeynel Karademir çifti üstlendi.

Törene katılan davetliler arasında Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, Doç. Dr. Burhan Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Görevlisi Selçuk Sinanoğlu, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, iş adamları Sadullah Ilıcak, Kahraman Kavuk Rıza Sinanoğlu ve Osman Uğur, Emniyet Müdür Yardımcısı, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP önceki dönem başkanı Ömer Ekici, Pötürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, iş adamı ve siyasetçi Eyüp Gönültaş, Büyükşehir Belediye Daire Başkanı Osman Gönültaş, Mustafa Katipoğlu,Berkan Samanlı,Siyasetçi-Mehmet Çolak,TSO Meclis Başkanı Hakan Er, Bimyad Genel Başkan Yardımcısı Resül Özbey, Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Türkocağı Başkanı Nadir Günata, Ankara Pötürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüsçüler ve Servisçiler Oda Başkanı Mesut İnce, Mağinder Genel Başkanı Salih Karademir, Kamu-Sen Malatya Şube Başkanı Feyzi Şahin ve diğer STK başkanları, kamu müdürleri, muhtarlar, MHP il ve ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile çok sayıda davetli topluluğu yer aldı.
Küçük Ömer, sahneye çıktığında anne ve babasının yanı sıra kirvesiyle birlikte “Çırpınırdı Karadeniz” parçasıyla büyük bir alkış topladı. Bu özel an, tüm konuklar tarafından uzun süre alkışlarla kutlandı. Küçük Ömer, erkekliğe ilk adımın heyecanını ve mutluluğunu en derinden yaşarken, gözleri parlıyordu.
Gök ailesinin bu anlamlı gününde, misafirler doyasıya eğlendi, bol bol sohbet etti ve anılarını paylaştı. Törenin ilerleyen saatlerinde, özel ikramlar ve gösterilerle gece daha da renklendi.
Malatya Malatya Sürmanşet Ailesi olarak, Allah'tan kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.RESUL ÖZBEY MALATYA SÜRMANŞET

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR