BBP Malatya İl Teşkilatı'ndan Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Teşkilatı, gaziler ve şehit ailelerine destek olmak amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Muharip Gaziler Derneği ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nı (EMŞAV) ziyaret eden BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman, gazilerin vatan, bayrak ve millet için yaptıkları fedakarlıkların her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Gazilere Sahip Çıkmak Bir Borçtur

BBP Malatya İl Teşkilatı, Başkan Abdulvahap Karaman önderliğinde Muharip Gaziler Derneği ve EMŞAV'a ziyaret düzenledi. Ziyaret sırasında Başkan Karaman, gazilerin ve şehitlerin toplumun en değerli kahramanları olduğuna dikkat çekerek, "Onlara sahip çıkmak bizim en önemli borcumuzdur ve her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz de konuşmasında gazilerin ve şehitlerin unutulmayacağını ifade etti. EMŞAV Başkanı Sıddık Selçuk ise ülkenin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelelerin ve bu uğurda yapılan fedakarlıkların önemine dikkat çekti.

Ziyarete, BBP İl Başkanı Abdulvahap Karaman'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz, İl Sekreteri Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcıları Hüseyin Polat ve Hasan Arıkan da katıldı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR