Battalgazi'de Tek Liste Tam Destek Basri Kahveci Güven Tazeledi

AK Parti Battalgazi İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katıldığı kongrede mevcut başkan Basri Kahveci oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi

AK Parti Battalgazi 8. Olağan İlçe Kongresi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla Battalgazi Kongre ve Kültür Merkezi'nde büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Basri Kahveci, oy birliğiyle yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

Coşkulu Kongre ve Yoğun Katılım
Kongreye Malatya'nın önemli siyasi isimleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Salona sığmayan kalabalık dikkat çekerken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören de etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı.

Taşkın: "Durmak Yok, Yepyeni Bir Battalgazi İçin Çalışacağız"
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kongrede yaptığı konuşmada, ilçenin geleceği için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı. Taşkın, "Başkanımız Basri Kahveci'yi tebrik ediyor, yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Battalgazi'nin daha iyi bir geleceğe kavuşması için durmadan çalışacağız" dedi.

Uraloğlu'ndan Kongreye Övgü
Kongrede konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti teşkilatının birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Uraloğlu, "Tevazu, samimiyet ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kahveci: "Birlik ve Beraberlik İçinde Daha Güçlü Adımlarla"
Oyların tamamını alarak güven tazeleyen Basri Kahveci, teşekkür konuşmasında partililere ve katılımcılara hitap etti. Kahveci, "Battalgazi'de gerçekleştirdiğimiz 8. Olağan İlçe Kongremiz coşkuyla tamamlandı. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme