Başkan Alpaslan, Güven Tazeledi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurul toplantısı, Genel Başkan Ayşe Alpaslan'ın katılımı ve diğer davetlilerin desteğiyle başarıyla tamamlandı.

Toplantıda derneğin misyonu ve gelecekteki hedefleri bir kez daha vurgulandı.
Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurul toplantısı, Genel Başkan Ayşe Alpaslan'ın katılımı ve diğer davetlilerin desteğiyle başarıyla tamamlandı. Toplantıda derneğin misyonu ve gelecekteki hedefleri bir kez daha vurgulandı.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, 2. Olağan Genel Kurul toplantısını coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. Genel Başkan Ayşe Alpaslan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada derneğin temel amaçlarından bahsederek, "Derneğimiz, ülkemizde yaşayan insanlar arasında ayrım gözetmeksizin, bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak tam gelişmiş, vatan ve millet bilincine sahip, ilim, bilim ve ahlaki değerlerle donanmış, eğitim ve kültür seviyesi yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır" dedi.
Genel Kurul'a, derneğin yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleriyle birlikte Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Kızılay Eski Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Devlet-i Aliyye Ocakları Malatya İl Başkanı Mikail Koç katıldı. Toplantı süresince dernek üyeleriyle birebir görüşmeler yapılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.
Genel Başkan Ayşe Alpaslan, yeniden başkan olarak seçilmesinin ardından tüm katılımcılara teşekkür ederek, derneğin misyonunu sürdürmeye ve sosyal, kültürel faaliyetlerle topluma katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR