Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı, Ramazan Ayı münasebetiyle kırsal mahallerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları yardımlar ile yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

  AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. 'Askıda Ekmek' projesiyle kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayında evlerine rahatça pide ekmek götürmelerini sağlayan AK Parti İlçe Teşkilatı, vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Pandemi nedeniyle bazı ailelerin bakkal borçlarını da ödeyerek büyük jest yapan Battalgazi İlçe Teşkilatı, her zamanki gibi vatandaşlardan büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Başkan Kahveci, “Sıcak Ekmek Girmeyen Bir Tek Ev Kalmayacak”

       AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı olarak bu zorlu süreçte, vatandaşların her daim hizmetlerinde olduklarını belirten İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Özellikle kırsal mahallelerimizde iştirak eden, yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ederek teşkilat olarak yardımlarına koşuyoruz. İlçe Başkanlığımız olarak; araştırmalarımız ve elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda, belirlemiş olduğumuz mahalle fırınlarımızın “Askıda Ekmek” projesine destek veriyoruz. Bu programımız kapsamında hem vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hem de Ramazan Ayı’nın paylaşma ayı olduğunu onlara hissettirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sıcak ekmek girmeyen bir tek ev kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kahveci, “Yardım Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor”

       Askıda ekmek projesinin yanında, ayrıca mahalle bakkallarının veresiye defterlerini de gözden geçirerek, yapılan çalışmalar neticesinde mahallelinin borçlarını da kapattıklarını ifade eden Başkan Kahveci, “Pandemi nedeniyle, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza yönelik olarak yaptığımız yardım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda mahalle bakkallarına olan borçlarını ödemekte zorlanan ailelerimize yardımcı olarak borçlarının kapanmasına vesile oluyoruz. Yine belirlemiş olduğumuz mahalle bakkallarına giderek biriken borçları ödüyor, ayrıca kendilerinden yapmış olduğumuz alışverişler ile de vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları noktasında kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN