Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İYİ Partili Göçmez ‘İYİ Parti Esnafın Her Zaman Yanında Olacaktır’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 6 Şubat tarihli yıkıcı depremler sonrasında Malatya'da mağdur olan esnaflarla ilgili hazırladıkları projenin detaylarını paylaştı.

Tüfenkci: Türkiye’yi her alanda en az 4 kat büyüttük

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Ben inanıyorum ki sandıkta verilecek bir oy ile milletimiz oynanmak istenen oyunu bozacak” dedi.

Ölmeztoprak Malatya’da yaralar sarılana kadar ana gündemimiz deprem olacaktır

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu.

Fendoğlu, 'Sorunların bittiği son güne kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremle ilgili sorunların bittiği son günü kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız.'

Bakan Çavuşoğlu, emlak ve inşaat sektörü temsilciyle buluştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde emlak ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Fatih Erbakan: Yedili masa dediğimiz yapının Türkiye’de iktidar olmasına müsaade edemezdik

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı çatısı altında seçime gireceklerini belirterek 'Karşı cephedeki bir araya gelen unsurlara baktığımız zaman bunların zihniyetine, geçmişine hedeflerine söylemlerine seçim bildirgelerine baktığımız zaman bu yedili masa dediğimiz yapının Türkiye'de iktidar olmasına müsaade edemezdik. Bunların iktidar olmasına vesile olamazdık' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz, bay bay Kemal’in kimlerle ne iş çevirdiğini biliyoruz

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı gerçekleri vatandaşlardan gizlediğini belirterek Biz, bay bay Kemal'in kimlerle ne iş çevirdiğini biliyoruz' dedi.

Bakan Kurum Büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da tersane işçileriyle bir araya geldi. Bakan Kurum, 'Hep birlikte 21 yıldır devletimiz için, vatandaşımız için, ülkemiz için koşturuyorsak, çocuklarımız içindir. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek içindir. O yüzden el ele vereceğiz. Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalancının mumu yatsıya kadar yanar bu yalancıdan bir şey olmaz

Samsun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yılda yapılan hizmetlerden bahsederek, 'Bay Bay Kemal'le bunlar olmaz. Yalancının mumu biliyorsunuz yatsıya kadar yanar. Bu yalancıdan bir şey olmaz' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli CHP’ye verilecek her oy Mehmetlerimize kurşundur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP ile veya kayyumu Yeşil Sol Parti'yle ortaklık, şehitlerimizin kanının, analarımızın gözyaşlarının dökülmesine alçakça hizmettir. CHP'ye verilecek her oy Mehmetlerimize kurşundur. İYİ Parti'ye verilecek her oy yıkıma destektir dedi.

Kılıçdaroğlu: Açık ve net söyleyeyim, kim terör örgütlerinin yanında durursa Allah belasını versin

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Açık ve net söyleyeyim, kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların ayağına hakimi, savcıyı gönderirse Allah belasını versin dedi.

Bakan Ersoy Malatya'da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da incelemelerde bulundu.

İYİ Partili Göçmez ‘Allah Şahittir Benim Tek Derdim Malatya’

Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ile bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez: “Allah şahittir benim tek derdim Malatya” dedi.

Kiraz Herkes Kılıçdaroğlu’nun Dürüstlüğüne Ve İnsanlığına İnanıyor

Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda ülkenin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak

İçişleri Bakanı Soylu:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'ta Siirt Şirvan Özpınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, 'Siz 21 yıldır Türkiye'de bir istikrarı başlattınız. Türkiye'nin bugün en kıymetli meselesi istikrardır ve hangi sıkıntıyla karşı karşıya kalırsak, bu elde ettiği istikrarla beraber Türkiye o sıkıntıyı aşıyor.' dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Üsküdar'da gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tam bağımsızlık yolunda oluşturduğu politikalara devam etmek için 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Kurtulmuş, Türkiye'nin milli teknolojilerde güçlü olmasını isteyen istikameti savunarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini belirtti.

Fendoğlu Mesele Bugün Bir Seçim Değil Mesele Türkiye’nin Tam Bağımsız Ve Bölünmez Bütünlüğünü Korumaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Millet ve vatan düşmanlarına karşı, hainlere ve hainlerle işbirliği yapanlara karşı, emperyalistlerin yerli işbirlikçilerine karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye güçlü bir destek verilmelidir.

Malatya Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah'a Diyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Malatyayı sokak sokak, mahalle mahalle geziyor.

Halkımız istikrar, güven ve huzur istiyor

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile birlikte seçim gezileri kapsamında Gündüzbey ve İlyas Mahalleleri ile Yeni Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Toplam 8481 haber.