Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Mustafa Destici: Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu’nu destekliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, vatan ve bayrak sevdası yaşayanların Cumhur İttifakı'na oy vereceğini söyleyerek, 'Ne kadar terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu'nu destekliyor' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: Batı’yı ilk kez Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yakaladık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Batı'yı ilk kez, bu ülkeye yüz yılda bir gelebilecek bir liderle, Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yakaladık. Batı'yı, bize yaptırmadıkları Taksim'deki camiyi yaparak yakaladık, ilk kez Ayasofya'mızla buluşarak yakaladık' dedi.

Papua Yeni Gine’yi ziyaret edecek görevdeki ilk ABD Başkanı Biden olacak

ABD Başkanı Joe Biden, Papua Yeni Gine'yi ziyaret eden görevdeki ilk ABD Başkanı olacak.

Muharrem İnce CHP’li eski dostlarına meydan okudu: Alayı gelse diz çökmem

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'li eski dostlarının yaptıkları karşısında çileden çıkarak Beni bunlarla diz çöktüreceklerini zannettiler. Bunu kim yapıyor, benim eski dostlarım CHP'liler yapıyor. Alayı gelse diz çökmem' dedi.

Başkan Gürkan: 'Malatya'yı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Teknopark Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Burada vatandaşlarla hemhal olan Başkan Gürkan, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında gerekli çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

İYİ Partili Göçmez Malatya’da Köklü Çözüm Gerekiyor

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Halk TV'de yayımlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının konuğu oldu. Malatya'da depremden sonra yaralar sarıldı mı? sorusuna yanıt veren Göçmez, köklü çözüm gerektiğine işaret etti.

Fatih Erbakan: Allah bunlara fırsat vermesin

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HDP'nin milletvekili adayları, '7'li masa iktidar olduğu zaman, Kılıçdaroğu cumhurbaşkanı seçildiği zaman hapishanelerdeki tutsak arkadaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturacağız' diyorlar. Hapishanedeki dedikleri arkadaşları kimler; PKK'lı teröristler ve Abdullah Öcalan. Allah bunlara fırsat vermesin' dedi.

Başkan Gürkan, Esnaf Konteyner Çarşısı Malatya'mıza Hayırlı Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Büyükşehir Belediyesinin yanına inşa edilen 338 iş yerinde incelemelerde bulundu.

Kiraz Güzel Bir Birliktelikle İktidara Yürüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Türkiye’de farklı seslerin bir araya gelerek güzel bir birliktelik oluşturduğunu ifade ederek, bu birlikteliğin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü söyledi.

Özcan' Türkiye Yeni Yüzyılda Doğru Adamla Yoluna Devam Edecek'

Rönesans Konteyner kentteki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, istek ve talepleri dinledi.

Yeniden Refah Malatya'da Meclise Gidiyor

Yeniden Refah Partisi Malatyada ilk seçimleri olmasına rağmen Malatya'da canla başla çalışmalara devam ediyor. Tüm vekil adayları ve gençlik kollarından kadın kollarına kadar sahada olan Yeniden Refah Partisine teveccüh gün geçtikçe artıyor.

AB, İsrail’deki Avrupa Günü diplomatik resepsiyonu aşırı sağcı bakanın katılımı nedeniyle iptal etti

İsrail'de Avrupa Birliği (AB) tarafından düzenlenecek olan Avrupa Günü diplomatik resepsiyonu, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in planlanan katılımı nedeniyle iptal edildi.

Ağbaba, Malatya'nın Kaderi Kapalı Kapılar Ardında Belirlenemez.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'' Eğer 2020 Depremindeki Gibi Ağır Hasarlılara Hafif Hasarlı Raporu Verirseniz, Bir Cinayete Ortaklık Etmiş Olursunuz''

Ölmeztoprak, Muhabbetle, saygıyla, sevgiyle desteklenerek devam eden bir süreç var

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde ve mahallelerinde 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaret ve ev toplantılarını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ’da konuştu: Bunların baharı yalancı bahar

Haftaya Trakya programları ile başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli ve Edirne'nin ardından geldiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, konuşmasında muhalefete yüklenerek, Bunların var ettiği bahar yalancı bahar. Arkasından ülkemizi tüm kazanımlarından, tüm iddialarından mahrum ederek yeniden eski koalisyonların kavgalı, krizli günlerine döndürecekler dedi.

Fatih Erbakan: Bu milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasına vesile olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye milletinin tarihiyle, inancıyla, değerleriyle sorunu olan 7'li masanın iktidar olmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, 'Maddi ve manevi kalkınma hamlelerini gerçekleştireceğiz. Bu milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasına vesile olacağız' dedi.

Bakan Kurum’dan site ve tesis yöneticilerine 4 müjde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'İstanbul Site ve Tesis Yöneticileri ile Buluşma' programına katıldı. Site ve tesis yöneticilerine 4 müjde veren Bakan Kurum, Bugün TOKİ'mizin inşa ettiği konutlarda her binada görevlimiz var, blok yöneticilerimiz mevcut, daha geniş alanda site yönetimlerimiz hizmet veriyor. Yine özel binalarda, sitelerde kat görevlileri ve yöneticiler var. Sizler bu süreçlerin amir gücüsünüz'' dedi.

Göçmez “İktidar Milletvekilleri Sahada Yok”

Battalgazi ilçesi Sancaktar Mahallesi Otçu Sokakta bulunan 5 katlı binanın yıkılması ve bir kişinin ölümüne ilişkin olarak başsağlığı dileyen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Binanın bugüne kadar yıkılmamasının nedeninin yıkım ekiplerinin ödeneklerini alamaması” olduğunu söyledi.

Fendoğlu Bu Sıradan Bir Seçim Değil Ülkemizin Ve Milletimizin İstikbali İle Direk İlgilidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Bölücüler, teröristler, hainler, alçaklar, bayraksızlar bu seçimde yan yana gelirken, birlikte hareket ederken, ülkücüyüm diyen herkesinde MHP’de, 3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır.

Toplam 8481 haber.