Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ve Koç Holding A.Ş. Arasında İş Birliği

Koç Holding A.Ş. tarafından yaptırılan Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımızı 5 Şubat 2024 tarihinde ziyarete gelen Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesini de ziyaret etti.

Doğanşehirli öğrenciler Gezeravcı'yı okullarına davet etti

Doğanşehir Fen Lisesi öğrencileri çektikleri videoyla Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı okullarına davet etti.

Genel Müdürü Mustafa Canlı Malatya Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Daire Başkanları Şamil Demircan ve Emrullah Uzun ilimiz eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelmek amacıyla ilimize ziyarette bulundular.

Malatya'da Öğrenciler ders başı yaptı

Malatya Diniye Çalık İlkokulu bahçesi - Okuldaki bir sınıfta ders işlenmesi ve öğrencilerin derse katılımı Deprem bölgesindeki okullarda yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili çaldı

Darende İlçesinde öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Malatya'da eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle öğrenciler karne sevinci yaşadı.

Malatya'da okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında etkinlikler yapıldı

Malatya'da, okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunuldu

Malatya'da pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu.

Malatya'da konteyner kentte çocuklar bağlama çalmayı öğreniyor

Malatya'da depremzede çocuklar konteyner kentte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce açılan müzik atölyesinde bağlama çalmayı öğreniyor.

KPSS’ye Hazırlanan Adaylar İçin Ara Tekrar Kampı Düzenleyecek

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da KPSS’ye (Kamu Personeli Seçme Sınavı) hazırlanan vatandaşlara destek olmak amacıyla genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında ara tekrar kampı düzenlenecek.

Malatya Kent Konseyi’nde Dijital Fotoğrafçılık Eğitimleri Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu bünyesinde ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu açıldı. Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu eğitimleri Malatya Kent Konseyi’nde gerçekleştiriliyor.

Malatya Teknopark Konteyner Kent'teki çocuklara gönüllülerden eğitim desteği

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, Teknopark Konteyner Kent'te kalan çocuklara Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından eğitim desteği veriliyor.

Doğanşehir'de liseliler yeni okula başlayan çocuklara moral verdi

Doğanşehir Fen Lisesi öğrencileri, "Okumaya Hoş Geldin Projesi" kapsamında okulları ziyaret ederek okuma yazmayı yeni öğrenen 307 çocuğa okuma seti dağıttı.

Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme Töreni

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Eğitim Vakfı tarafından depremden etkilenen 11 ildeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Plastik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında öğrenim gören ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde bölüm birincisi olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Öğrencilerimizin Hedefleri, Türkiye Yüzyılına Güçlü ve Kalıcı Değerler Kazandıracak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından yapılan organizasyonla İnönü Üniversitesi Kütüphanesinde sınavlara hazırlanan öğrencilere moral ziyaretinde bulundu.

YÖK Yapay Zeka Alanında Etik Kuralları Ve Yeni Programları Masaya Yatırdı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'de üniversitelerin yapay zekayı eğitimde, araştırmalarda kullanmada ve yapay zeka araçlarının üretilmesinde çok önemli ödevlerinin bulunduğunu söyledi.

Başkan Çınar, Hafta Sonunu Ders Çalışarak Geçiren Öğrencileri Ziyaret Etti

Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezinin rahat ve huzurlu ortamında ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilerin başarılı bir kariyere sahip olabilmeleri için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Malatya'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" etkinliği düzenlendi

Malatya'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Malatya Çalıştayı Gerçekleştirildi

Din eğitimi ve öğretimi hizmetlerinin etkin yürütülmesine yönelik çalışmalar kapsamında, çağın değişen koşullarına ayak uydurabilmek, sahadaki problemleri ve çözüm önerilerini tesbit edebilmek, çözüm önerilerini raporlaştırmak amacıyla İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Malatya Çalıştayı gerçekleştirildi.

Toplam 3450 haber.