Eğitim

Eğitim Haberleri

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla sürücülere kayısı ikram etti

Malatya'nın Darende ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında D 300 karayolunda sürücülere 100 kayısı paketi ikramında bulundu.

Kale'de öğrencilere tabiatın korunması eğitimi verildi

Malatya'nın Kale ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü görevlileri tarafından öğrencilere tabiatın korunması ve biyoçeşitlilik konularında eğitim verildi.

Kale'de ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi

Malatya'nın Kale ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Başkan Güder Gençlerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle ‘Gençlerle Başbaşa’ projesi kapsamında eğitim seti desteğine devam ediyor.

Kale'de öğrencilere siber farkındalık semineri

Malatya'nın Kale ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından öğrencilere siber farkındalık semineri verildi.

Kent Konseyi’nden Girişimci Kadınlar İçin Digital Pazarlama Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve META’nın işbirliğiyle #SheMeansBusiness programı kapsamında girişimci kadınlara yönelik ‘Digital Pazarlama’ eğitimi verildi.

Konteyner kentte kalan çocuklara eğitim desteği

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da konteyner kentte kalan çocuklara Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından eğitim desteği veriliyor.

Ferhat'ın Hedefi Babasının Doktorluk Hayalini Gerçekleştirmek

Yükseköğretim Kurumları sınavında 496 puan alarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesine yerleşen depremzede Ferhat Ayaz Tunç, doktor olarak depremde kaybettiği babasının hayalini gerçekleştirmek istiyor.

ÖSYM'nin Sınav Soruları Yüksek Güvenlikli Kozmik Oda"Da Hazırlanıyor

ÖSYM'nin sınav soruları, kurumun gizlilik sözleşmesi imzaladığı yazarlar tarafından "kırmızı alan" adı verilen, yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı yerde hazırlanıyor.

Kale'de polisten öğrencilere trafik eğitimi

Malatya'nın Kale ilçesinde polis ekipleri tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi.

MEB ile MSB arasında mesleki eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek, çalışanları belgelendirmek ve belirlenen okullardan mezun olan öğrencilerin imkanlar dahilinde istihdamını sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Kale'de jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Malatya'nın Kale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi.

59 yaşında üniversiteyi kazandı, torunu yaşındakilerle aynı sırayı paylaşıyor

Yozgat'ta, ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirdikten sonra üniversiteyi kazanan 59 yaşındaki Ayşe Kayhan, okuma azmiyle dikkati çekiyor.

YÖK Başkanı Özvar Üniversitelerimiz Eğitim Ve Öğretim Vermeye Hazır Vaziyettedir.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, deprem bölgesindeki üniversitelerin eğitim ve öğretime hazır olduğunu bildirdi.

Hizmet İçi Eğitim Seminerleri sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği organizasyonuyla periyodik olarak gerçekleştirmiş olduğu 9 konu başlıklı hizmet içi eğitim programlarından biri daha sona gerdi.

Temizlik personeli olarak çalıştığı üniversitenin tıp fakültesini kazandı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde temizlik personeli olarak çalışan 18 yaşındaki Melisa Metin, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarılı olarak aynı üniversitenin Tıp Fakültesini kazandı ve eğitimine başladı.

Depremden etkilenen Adıyaman'daki üniversitede kontenjan doluluğu yüzde 97 oldu

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da üniversitenin yeni akademik yılda doluluk oranı yüzde 97 olarak gerçekleşti.

Vali Yazıcı’dan Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası Kutlama Mesajları

İnönü Üniversitesinde kontenjan doluluğu yüzde 98,5 oldu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'daki İnönü Üniversitesinde kontenjan doluluğu yüzde 98,5 oldu.

Toplam 3450 haber.