Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart'ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği'ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Malatyalılar, bunlara 31 Mart’ta ‘Günaydın’ diyecek

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ailesi ile birlikte Pazar Esnafını ziyaret ederek, destek isteyip, sohbet etti.

AK Partili Taşkın: Bin yıl dediler 3 yıl sürdü

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “ 28 Şubat bin yıl sürecek dediler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde 3 yıl sürdü “dedi.

Murat Aslan, Her Caminin Bir Derneği Olmalı

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Diyanet - Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Prof. Dr. Temel Yılmaz: Kızıldaş, Arguvan’ın Tarihini Değiştiren Adamdır

Prof. Dr. Temel Yılmaz, Prof. Dr. Gazi Gülbaş Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ı Ziyaret Etti; Desteklerini Açıkladı

Yılmaz: Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımlarıyla Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi.

Ali Helvacı’dan Esnaflara Büyük Müjde

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı Tecde mahallesinde konteynırlarda ticaretini sürdüren esnafları ziyaret etti.

Sami Er’den Sanayi Sitesi Esnafına Ziyaret 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeni Sanayi Sitesi esnaf ziyaretinde, sanayinin durumunu seçildikten sonra buradaki esnafın görüşleri doğrultusunda geleceğini planlayacaklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Malatya'da koordinasyon toplantısına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'da koordinasyon toplantısına katıldı.

HÜDA PAR Malatya Belediye Başkan adaylarından esnaf ziyareti

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Çürük bina yapan müteahhitlerin suç ortaklarına Malatya teslim edilmemeli

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’da ahlaklı belediyecilik dönemini biz başlatacağız. Çürük zemine çürük bina yapan müteahhitlerin suç ortağı zihniyete Malatya bir kez daha teslim edilmemeli.” dedi.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

İyi Parti’li Adaylar Yerşilyurt Mahalle Muhtarları İle İftar Yemeğinde Buluştu

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ve İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz. Ayrıca, proje desteği vereceğiz. Afet yönetimi ofisimiz aracılığıyla Bakanlık kaynaklarının aktarımını sağlayacak ve takibini yapacağız.

Ağbaba: Malatya’nın içinde bulunduğu kötü durumu düzelteceğiz

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı özüne ve değerlerine sahip çıkarak yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Emekliler ve asgari ücretlilere aylık 3 bin TL kira desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Başkan Sülük, Hizmetkar Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

iktidar partisinden olmasının önemli bir katkısının olmadığını Malatya’da gördük

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, depremden sonra ve öncesinde belediyelerin iktidar partisinden olmasının Malatya’ya hiçbir katkı vermediği belirterek, “Belediyenin iktidar partisinden olmasının önemli bir katkısının olmadığını Malatya’da gördük” dedi.

Taşkın Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor 

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi (CEM) Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ile Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata’yı ziyaret eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Şehrimizi ortak akıl ve istişare ile yöneteceğiz” dedi.

Toplam 8309 haber.