Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba: Dertlerinize derman olacağım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ayağa kaldırmak için ciddi projelerle göreve talip olduklarını ifade ederek, “Bütün Malatya bilsin; bu işi başaracağım. Malatya’yı ayağa kaldıracağım. Kimin derdi, sorunu varsa Veli Ağbaba çözecek. Dertlerinize derman olacağım” dedi.

BBP Genel Başkanı Destici Kazada Yaralanan Tır Sürücüne Yardım Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum'da kaza yapan sürücüye yardım etti.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın Yıkmaya Değil Yapmaya Geliyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Daha güzel bir İnönü ve Kışla caddesini esnaf ve vatandaşlarla buluşturacağız biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnafımızın Yanındayız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Yeşilyurt İlçemizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız Dedi. Esnafımızı geziyoruz ve esnafımız çok zor bir süreçten geçiyor. Esnafımız dertli ve hiçbir yetkili bizleri sormuyor diyerek dertlerini anlatıyorlar.

İyi Parti Malatya Belediye Başkan Adayları Kapalı Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları kapalı çarşı esnaflarını ziyaret ederek deprem sonrası yaşanılan sorunlara çözüm projelerini anlattılar.

Sami Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Muhalefetin bugünlerde diline doladığı ‘Malatya’ya az konut yapılıyor’ iddialarını kesin bir dille yalanlayan Sami Er, planlandığı gibi tüm konutların yapımının sürdüğünü ve bu konuda hiç kimsenin bir endişesinin olmamasını istedi.

AK Parti’yi  22 yıldır sırtında taşıyor, Onlar depremde Malatya’yı 1 yıl sırtlayamadı”

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Bilal Yıldırım, “AK Parti faize para veriyor, israfa para veriyor, bir avuç holdinglere para veriyor, evini, işyerini, sermayesini kaybetmiş olan Malatyalı esnafa para vermiyor.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Malatya'ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 22 Mart Cuma günü Malatya’ya geleceğini belirterek,

Dönmezer: Bakırcılar esnafı kaderine terk edilmiş!

Yaklaşık 4 ay önce bakırcılar esnafı için yapılan geçici işyerlerinin altyapı, aydınlatma ve kanalizasyon gibi sorunlar nedeniyle 180 esnaftan sadece 30'unun yerleştiğine dikkat çeken HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, yetkililerin bir an önce eksikleri gidermeleri çağrısında bulundu.

İyi Parti Malatya İl Teşkilatı Sadıkoğlu’nu Ziyaret Etti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız beraberindeki İYİ Parti Belediye Başkan Adayları ile birlikte Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek özellikle deprem sonrası Malatya’nın ekonomik değerleri hakkında istişarelerde bulundu.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Ağbaba: Malatya sahipsiz ve çaresiz değil

Ağbaba, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında CHP Ankara eski Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy ve partililerle birlikte CEM Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Murat Aslan, Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Malatya'nın Tahammülü Yok

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayettulah Geçen Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları ve Malatya Kadın STK Platformu ile Birlikte Organize Ettiği İftar Programında Platform Üyesi Dernek Başkan ve Yönetimleri İle Bir Araya Geldi.

Hani Belediye iktidar partisinin elinde olunca hizmet geliyordu?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “İkinci kurada Kahramanmaraş’ta 8 bin 303 tane, muhalefetin elinde olan Hatay’da 3 bin 614 tane, Adıyaman’da 5 bin 418 tane, Gaziantep’te 4 bin 12 tane anahtar dağıtıldı.

Taşkın: Her zaman halkımızla iç içe olacağız

Selçuklu Mahallesi’nde konteyner kent ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, her zaman halkın içerisinde bulunacaklarını ifade ederek bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını söyledi.

Battalgazi Muhtarlar Derneği’nden Başkan Güder’e Teşekkür Plaketi

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Genel Başkan Akşener Emeklilere 7 Bin Lira Bayram İçin İkramiye Verin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ahlat'ı uluslararası bir kültür ve turizm merkezi haline getireceklerini belirterek, "Geçmişte Lozan ve Brüksel'de, halen Soçi ve Davos'ta olduğu gibi uluslararası toplantıların burada yapıldığını hayal edin.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

HÜDA PAR Yeşilyurt adayı Arslan: Çevre Yolu alt kısmı üvey evlat muamelesi görüyor

Malatya'da yapılan yatırımların hemen hemen hepsinin çevre yolu üst kısmına yapıldığını ve çevre yolu alt kısmının hizmetlerden mahrum bırakıldığına dikkat çeken Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan, seçildikleri takdirde herkese adil ve eşit bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

Toplam 8480 haber.