Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Genel Başkan Destici En Düşük Emekli Maaşının 17 Bin Liraya Çıkarılması Gerektiğini Söyledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hem dağdakini hem ovadakini hem şehirdekini hem de meclistekini temizleyeceğiz.

Helvacı; Yeşilyurt’un Hakkına Karşı Çıkan Olursa  Söke Söke Alırım

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı genç seçmenlerle bir araya gelerek İYİ Belediyecilik politikaları kapsamında gençlere yönelik projelerini değerlendirdi.

Ağbaba: Malatya’yı İttifak İle Yöneteceğim

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Ben bir partinin değil Malatya’nın adayıyım. Malatya’yı ittifak ile yöneteceğim.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den esnaf ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'de partisinin belediye başkan adayı Naim Osman Erem ile esnafı ziyaret etti.

Taşkın Devlet Millet El Ele Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremlerde ağır hasar alan Malatya’yı birlik beraberlik ruhu içerisinde devlet millet el ele vererek ayağa kaldıracaklarını söyled

Başkan Adayı Alper Gürsoy Esnafımızın Yanında Olacağız

31 Mart 2024'te gerçekleşecek mahalli seçimlere günler kala, Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

1 Yılda Orta Hasarlı Binalara Çözüm Bulamayanlar 100 Yıllık Plan Yapamaz

“Cesaretleri ve yürekleri olmadığı için rezerv alan haritalarını açıklayamıyorlar”

Sami Er: Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak

Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, TOKİ ve Emlak Konut tecrübesi ile Malatya’yı en kısa sürede küllerinden ayağa kaldıracaklarını belirterek, “Malatya eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak” dedi.

PROF. Dr. İbrahim Gezer: Malatya Siyasi Tarihinin En Kapsamlı Hazırlığı İle Karşınızdayız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, "Malatya siyasi tarihinin en kapsamlı hazırlığı ile karşınızdayız. Bu kadar hazırlığı bir daha bizim gibi biri çıkıp yapar mı bilmiyorum.

Sağcıyı Da Solcuyu Da, Kürt’ü De Türk’ü De Kucaklayan Bir Belediye Başkanı Olacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı adil ve adaletli bir şekilde yöneteceklerini ifade ederek, “Öncelikle şehri ayağa kaldıracağız.

Söğütlü Camisinin Yeri Şehrin Rant Çevreleri İçin Değiştiriliyor.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Söğütlü Camisi’nin yerinin değiştirilmesine sert tepki göstererek, “Söğütlü Camisinin yeri şehrin rant çevreleri için değiştiriliyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den esnaf ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce'de partisinin belediye başkan adayı Mehmet Keleş ile esnafı ziyaret etti.

Ak Partili Başkan Adayı Taşkın' 31 Mart'tan Zaferle Çıkacağız'

AK Parti'nin Battalgazi ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları Hanımınçiftliği Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Murat Aslan Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, esnaf ve iş verenler için nücbir sebep hali en az 5 yıl uzatılmalı, yerinde dönüşüm projelerinde ise KDV oranı , vergi ve harç giderleri alınmamalıdır.

Murat Aslan;  Artık Sadece Dinleyen Değil Soran , Sorgulayan Bir Milletimiz Var

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Artık Milletin ve Ülkenin Bekası İçin Hesabı Yıllarca Ödeyen Değil, Vatan İçin Bayrak İçin Diyip Oy İsteyenlerden Yapılan İcratların Hesabını Soran Bir Milletimiz Var.

YRP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Çakmak' Sorunları Çözmeye Geliyoruz'

Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak” Hizmetlerimizle Doğanşehir Eskisinden Daha Güzel Olacak” dedi.

Dönmezer: Halkımız bizi seçerse ilk yapacağımız iş israfın önüne geçmek olacak

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, belediyelerde ciddi anlamda bir israfın yapıldığına dikkat çekerek, seçildikleri takdirde israfı önleyerek Malatya'yı dört dörtlük hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi.

 İyi Parti Adayı Ali Helvacı Partiler Üstü Adayım

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ziyaret gezileri kapsamında Dilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yaparız Diyenler Değil, Yaptık Yapacağız Diyen Başkan Sülük

Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük, Pütürge'li vatandaşlar tarafından seçim çalışmaları sırasında yoğun ilgi gösterilerek, "Başkan Sülük İle Yola Devam" sloganıyla karşılanıyor.

Toplam 8482 haber.