Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçesi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçesini hep birlikte ayağa kaldıracağız dedi. Her gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızı ve yine esnaflarımız çok zor durumda olduklarını görüyoruz ve üzülüyoruz.

Ağbaba: Malatya’yı yaşanabilir bir şehir yapacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, öncelikli hedeflerinin Malatya’yı hızlı bir şekilde inşa edip, ayağa kaldırmak olduğunu ifade ederek, “Malatya’yı herkes için yaşanabilir, geleceğe umutla baktığı ve mutlu olduğu bir şehir yapacağız” dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Nasıl olsa vatandaş bize oy veriyor, diyorlar iş yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Taşkın Yaparsa AK Parti Yapar Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, muhalefetin deprem üzerinden dezenformasyon merkezli bir siyaset yaparak algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, vatandaşların buna prim vermeyeceklerine inandıklarını söyledi.

Yılmaz: Birinci önceliğimiz ilçemizin kronikleşmiş sorunlarına neşter vurmak

Kırsal mahalleleri ziyaret eden HÜDA PAR Yazıhan Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz, bölgede özellikle ulaşım ve altyapı sorunu olduğunu belirterek, seçildikleri takdirde birinci önceliklerinin ilçenin kronikleşmiş sorunlarını çözmek olacağını söyledi.

Başkan Adayı Taşkın’dan Battalgazi’yi Marka Haline Getirecek Projeler

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ER TV ekranlarında “Er Meydanı” programının konuğu oldu.

İyi Parti’li Adaylar Sanayi Sitesi  Esnafını İle Bir Araya Geldi

2024 Mahalli İdareler genel Seçimleri doğrultusunda seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı ve İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Seçimleri kazandığımızda, Yeniden Refah Partili belediyelerin kapısına şunu asacağız; ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazacağız. Yani ‘Rüşvet alanda verende ateştedir, yanacaktır’ Hadis-i Şerifini hatırlatacağız” dedi.

Alataş: !Sanayi bölgeleri kaderine terk edilmiş'

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçesinin kaderine terk edildiğini açıklayarak, “ Yeşilyurt İlçemizde esnaf ve vatandaşlarımız mağdur durumdalar” dedi.

Başkan Adayı Gecen Canlı Yayında Projelerini Anlatacak 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçime saylı günler kala, YRP Belediye Başkan Adayı Ayetullah Gecen ve YRP Meclis Üyesi Adayı Sefa Ökmen 25 Mart Pazartesi 20:30’da Vuslat TV’de Canlı Yayına Katılacaklar.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Ağbaba: Mülakat denen ucubeyi yok edeceğiz

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Mülakata giren gençlere “Dayın var mı?” diye soruyorlar. Dayısı olmayan bir yere giremiyor. Bizim iddiamız şu; Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden başlayarak bu düzeni değiştirmek, mülakat denilen ucubeyi yerle bir etmek” dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak ,Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta kazanmasakta ekibimle birlikte her türlü bu memlekete bu millete hizmet etmeye hazırız. Yeşilyurt'lunun ve Malatya'lıların menfaatleri bizim için her şeyin üzerindedir.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Gençlerle Buluştu

TÜGVA tarafından düzenlenen programa katılan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, gençler için hayata geçirecekleri birçok projenin detaylarını anlatırken, göreve gelir gelmez önceliklerinin ise depremin tüm izlerini bir an önce silmek olduğunu dile getirdi.

Başkan Sülük'e Destek Çığ Gibi Büyüyor 

Pütürge İlçe Belediye Başkanlığı dönemi boyunca, 5 yıllık bir süre zarfında, Pütürge İlçesi İçin çok önemli, onlarca Projeyi hayata geçirerek, adını Çalışan Belediye Başkanı olarak gönüllere yazan Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük'e destek, her geçen gün adeta çığ gibi büyüyor.

Gürsoy, Yeşilyurt'un Yeni Umudu

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Malatya'nın ve ekranların sevilen ismi Hülya Kaya'nın Ertv’ de sunduğu "Güne Bakış" programının konuğu oldu. Gri pasaportla prestiji kaybolan Yeşilyurt'u ayağa kaldıracak projelerini anlattı.

Emircan Eren Beydağı Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren beraberinde belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Beydağı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Eren, İYİ Belediyecilik politikaları ve Battalgazi ilçesinin dönüşüm projelerini mahalle sakinleri ile paylaştı.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Toplam 8419 haber.