Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Zelenskiy: “Putin’e veya Moskova’ya saldırmıyoruz, bunun için yeterli silahımız yok

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Kremlin Sarayı'na düzenlenen İHA saldırısının arkasında Ukrayna'nın olduğu yönündeki iddialarını reddederek, 'Putin'e veya Moskova'ya saldırmıyoruz. Bunun için yeterli silahımız yok dedi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: “(Okul saldırısı) Saldırgan nöropsikiyatri kliniğine yerleştirilecek”

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, başkent Belgrad'daki okul saldırısının zanlısı 7. sınıf öğrencisi Kosta Kecmanovic'in bir nöropsikiyatri kliniğine yerleştirileceğini belirterek, Kecmanovic'in babasının ardından annesinin de gözaltına alındığını açıkladı.

İran ve Suriye arasında 14 mutabakat zaptı imzalandı

İran ile Suriye arasında petrol, enerji, ticaret, iskan, hava ve demiryolu taşımacılığı gibi alanlarda 'Kapsamlı, Uzun Vadeli ve Stratejik İşbirliği Programı' kapsamında 14 mutabakat zaptı imzalandı.

Fatih Erbakan, Bayrampaşa’da Bosna Sancak Derneği’ni ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bayrampaşa'da Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti, Bayrampaşalı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Koca: Önümüzdeki 100 yıllık dönem, Türkiye’nin iddiasının olduğu bir dönem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Önümüzdeki 100 yıllık dönem Türkiye'nin iddiasının olduğu bir dönem. 85 milyonun birbirinden ayrıştırılmadan, birbiriyle kucaklaştığı, bütünleştiği, birlik olduğu ve bu topraklara aidiyet duygusu içinde katma değer oluşturan güçlü bir Türkiye'den bahsediyoruz' dedi.

Battalgazi 'de belediye meclis toplantıları tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

İYİ Partili Göçmez, Önceliğimiz Malatyadır

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Doğanşehir ilçesinde hükümete sert sözlerle yüklendi.

Bakan Soylu, 53. Kökünü Kurutma operasyonunda 524 şüphelinin yakalandığını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 53'üncü 'Kökünü Kurutma' operasyonu çerçevesinde, 2 bin 841 güvenlik personelinin katılımı ile 52 ilde 598 şüpheliden 524'ünün gözaltına alındığını açıkladı.

İYİ Parti’den toplu istifa

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Manisa'da kan kaybetti. İYİ Parti Alaşehir Teşkilatında aralarında belediye meclis üyesinin de bulunduğu bir grup partiden istifa ederek bağımsız kalma kararı aldı.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: HDP’ye 360 milyon lira verildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nde yaptığı ziyarette konuştu. HDP'nin kapatılma davası sürerken Yeşil Sol Parti ismi ile seçime girmesini eleştiren Büyükataman, seçime girmeyen HDP'nin 360 milyon lira hazine yardımı aldığını açıkladı.

Fendoğlu Malatya’nın En Az 2 Asır İhtiyacını Karşılayacağı Bir Çarşı Olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bakan Soylu:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Nasıl dağları teröristlerden temizlemişsek Suriye'yi de Irak'ı da teröristlerden temizlemeyen namerttir. Eskiden Gabar Dağı'nda terörist vardı. Şimdi tam 6 aydır 8 bin 900 varil petrol çıkıyor oradan. Geçen gece bir müjde geldi. Dediler ki Türkiye'nin en zengin petrol yatağına ulaştık. Suudi Arabistan kalitesinde. Şimdi enerji altyapısını Allah'a çok şükür tam yüz yıllık bir şekilde tamamlıyoruz. Gelecek Türkiye'si gençlerimizin olacak' dedi.

Fatih Erbakan Ankara’da dernek başkanlarıyla bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biz Birlikte Güçlüyüz Platformu başkanları ve İdareci Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bakan Kurum: Gençlerimize aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlerimize aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Önümüzdeki 5 yılda 6 milyon yeni istihdam oluşturarak işsizlik oranımızı yüzde 7 seviyesine gerileteceğiz. Sizlere daha iyi bir gelecek inşa etmek için gece demeden gündüz demeden çalışmaya, sizlere her yerde ve her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 21 yıldır gece gündüz demeden tüm Türkiye’ye aşkla hizmet ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 yıldır gece gündüz demeden tüm Türkiye'ye aşkla hizmet ettiklerini söyledi. Konya'nın Karapınar ilçesinde yapılan Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük güneş enerji santralinin açılışını yapan Erdoğan, Yalan rüzgarlarıyla elektrik üreteceklerini sananlar Karapınar'a gelip bu tesisi gördüğünde yüzleri umarım biraz kızarır' dedi.

Yeniden Refah Sahada

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım' Yatırım Teşvikleri Devam Etmeli, Küçük Esnaf Ve Sanayici Desteklenmeli'

Muharrem İnce: Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 'Benden başka hiç kimse FETÖ'nün siyasi ayağının üstüne gidemez. Bu ülkede ne kadar terörist varsa hepsinin kökünü kazıyacağım' dedi.

Malatya Bizim Aşkımız Sevdamız Ve Yüreğimizdir

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinin ülke için öneminin yanı sıra 6 Şubat depreminden sonra Malatya’da yürütülen çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarıyla fikir alış verişinde bulundular.

Bu Yerlere İmar İzni Verip Malatya'yı Yok Edenlerin Hesap Vermesi Lazım

Ağbaba' Malatya'da depremdeki yıkımın sebebinin bilimi ve uyarıları dikkate almayan yerel yöneticiler olduğunu söyleyerek, Malatyalılara bu sorumsuzları sakın unutmayın '' çağrısında bulundu.

Toplam 8481 haber.