Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, CHP’lilere çağrıda bulundu

13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 'Şimdi FETÖ'nün hedefinde ben varım. FETÖ'cülerin uzmanlık alanı sahtekarlık, fakat buna inanan, bunu paylaşan CHP'li arkadaşlarıma sesleniyorum, bakın yanlış yapıyorsunuz. Bu sahte dekontları, sahte belgeleri, montaj videoları yayınlayan FETÖ, gün gelecek sizinle ilgili aynısını yapacak dedi.

Bakan Kurum: Sözümüz söz Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Kartal'da 'Doğulu ve Güneydoğulu Vatandaşlar ile Kahvaltı Programı'na katıldı. Bakan Kurum, 'Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Kars, Ağrı, Siirt her zaman AK davamızın, Cumhur İttifakı'mızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur'' dedi.

İYİ Partili Göçmez “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınmaz” dedi.

Günde Enkaz Temizleyemeyenler Bir Yılda Nasıl Ev Teslim Edecekler?’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “90 günde enkaz temizleyemeyenler bir yılda nasıl ev teslim edecekler?” diye sordu

Tüfenkci Milletimiz 14 Mayıs’ta Önemli Bir Seçim Yapacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini söyledi.

Bakan Akar: Mehmetçik şu anda Zap’ta, Gabar’da, Gara’da. Teröristlerin barınakları, sığınakları başlarına yıkıldı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Mehmetçik şu anda Zap'ta, Gabar'da, Gara'da teröristlerin peşinde. Teröristlerin barınakları, sığınakları başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor' dedi.

CHP Milletvekili Adayı Kiraz' Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya'yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya'da, Doğanşehir'de hakkını alacak.

Fendoğlu Malatya’nın Kırsal Kesiminde 4 Bin 698 Adet Köy Tipi Konutun Yapımı Başladı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, 'Malatya'nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı' dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: “Demokrasinin olmadığı bir ülkede gayrimeşru TKP’nin seçimlerde boy göstermesini düşünmek mümkün mü?”

MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Türkiye Kamu-Sen Bursa istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşma yapan Büyükataman, 'Demokrasinin olmadığı bir ülkede gayrimeşru Türkiye Komünist Partisi'nin veya Halkın Kurtuluş Partisi'nin seçimlerde boy göstermesini düşünmek mümkün mü?' dedi.

Özbekistan’da halk, anayasa değişikliği için sandık başında

Özbekistan'da cumhurbaşkanının görev süresinin 5 yıldan 7 yıla çıkarılmasını öngören anayasa değişikliği için oy verme işlemi başladı.

Fatih Erbakan: 14 Mayıs Yeniden Refah ve Cumhur İttifakı’nın büyük zaferlerine vesile olacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep'te düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs, Yeniden Refah Partisi ve Cumhur İttifakı'nın büyük zaferlerine vesile olacak dedi.

Zafer Partisi’nden istifa eden 300 kişi AK Parti’ye katıldı

Zafer Partisi'ne mensup 300 teşkilat mensubu istifa ederek topluca AK Parti'ye katıldı. Aralarında kurucular kurulu üyeleri, genel başkan danışmanı gibi isimlerinden de yer aldığı partililere AK Parti rozetini, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı.

Özcan, Cumhurbaşkanımız Hayal Bile Edilemeyen Dev Yatırımları Ülkemizle Buluşturdu

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Kaynarca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemini anlattılar.

Yeniden Refah Doğanşehir'de

Doğanşehir programları kapsamında ilçede bulunan Yeniden Refah Partili Adaylar esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti'nin Seçmenlere Ücretsiz Ulaşım Kampanyasına İlk Gün 2 Bin 450 Kişi Başvurdu

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 6 Şubat depremleri nedeniyle Malatya dışına giden ve seçim bölgesini değiştirmeyen Malatyalı seçmenler için AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz ulaşım sağlama kampanyasına

CHP'li Kiraz' Malatya'nın Hakkını Alması İçin Destek İstiyoruz'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP'den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Gürkan Malatya’da 88 noktada konut ihaleleri yapıldı, inşaatlara başlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’nın 88 lokasyonunda ihaleler yapıldı. Konutlar yapılmaya başlandı.

Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan: CHP’nin genetik özellikleri, yapısal özellikleri 70 seneden beri değişmedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde konuştu. Erbakan, Ne kadar makyaj yaparsa yapsın, ne kadar kıyafetini değiştirirse değiştirsin, ne kadar helalleşme, şu, bu derse desin, CHP'nin genetik özellikleri, yapısal özellikleri 70 seneden beri değişmedi' dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemeli

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, memleketin CHP zihniyetine bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Toplam 8481 haber.