Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemeli

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, memleketin CHP zihniyetine bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 6’lı masa tepkisi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bizzat kendilerinin 'kumar masası' dedikleri masa, rulet masası çıktı. Ha bire dönüyor, nerede duracağı belli değil. Böylesine çarpık çurpuk ayaklı masa olur mu? dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: AYM’nin yeniden yapılandırılmasını gerekli görüyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Toplumsal düzeyde bizim gibi olmayanlarla, bizden farklı düşünenlerde sağlıklı bir ilişki kurmak zorundayız diyen Anayasa Mahkemesi neyi kast etmiştir? Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın haddini çok net bir şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yapılandırılmasını gerekli görüyoruz dedi.

İYİ Partili Göçmez “Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.

Bakan Kurum: İstanbul genelinde 309 bin bağımsız bölüm için toplam 51 bin başvuru aldık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Şimdi 'İstanbul'un Büyük Dönüşümü' diyoruz. Sen yeter ki riskli yapını dönüştür, 'Yarısı Bizden' diyoruz. Üç gün önce başvuruları almaya başladık. İstanbul genelinde 309 bin bağımsız bölüm için toplam 51 bin başvuru aldık. Küçükçekmece'den yapılan başvuru sayısı da 2 bin 700'e ulaştı. dedi.

Bakan Akar’dan teröristler için iki yol var açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, teröristler için iki yol olduğunu belirterek 'Yaşadıkları sıkışmışlıktan dolayı bunların elebaşlarının iki konusu var: Biri, efendilerine ağlıyorlar 'bizi kurtarın' diye, ikincisi 'seçimleri bekleyin' diyorlar. Seçimlerden bir şey bekliyorlar' dedi.

Ölmeztoprak Malatya’mızı ve ilçelerimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir yıkıma uğrayan Doğanşehir’i ziyaret etti.

Malatya'da Kurulan Saltanattan Herkes Rahatsız

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “İnsanlarımız 82 gün geçmiş halen çadırlarda yaşıyor.

Malatya'mız ve Esnafımız Hakkettiği Her Türlü Desteği Alacaktır

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.

Malatya'nın Bel Kemiği Kayısı Bu Yıl Don Felaketine Uğradı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba''don Felaketi Malatya'ya İkinci Bir Deprem Yaşatmış Durumda''

Gürkan Yerinde dönüşüm olacak şehrin omurgası bozulmayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Uydu kentler vasıtasıyla şehrin omurgasını kültürel yapısını, demokratik, sosyal yapısını bozmadan yerinde dönüşümle, uydu kentlerin yerinde dönüşümü entegrasyonu noktasındaki geniş ölçekli makro planımız da yapılıyor” dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan’da madalya kazanan Türk haltercileri kabul etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya kazanan Türk halterciler Cansu Bektaş, Gamze Altun, Nuray Güngör ve Yusuf Fehmi Genç'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her eser milletin refahı için konmuş bir tuğla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletimiz her hizmetin geleceği için konmuş bir tuğla olduğunu biliyor. Milletimiz yaptığımız her yatırımın, hayata geçirdiğimiz her eserin onun güvenliği, refahı için konmuş bir tuğla olduğunu biliyor. Kendi doğalgazımıza kavuştuk. Kendi ihtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz' dedi.

Bakan Akar, 63 öğrencisini şehit veren eski okulu Taş Mektep te öğrencilerle buluştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, mezun olduğu 'Taş Mektep'te öğrencilerle bir araya geldi, Milli Mücadele'de 63 öğrencisini şehit veren okulda öğrencilere terörle mücadelenin önemini anlattı.

Muharrem İnce’den gençlere Bugün hepiniz 3 kişiyi ikna edeceksiniz

Sakarya'ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gençlere hitap ederek, Sizden istediğim bir şey var. Bugün hepiniz 3 kişiyi ikna edeceksiniz. Unutmayın, bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır' dedi.

Bakan Kurum: Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya onların hayalleri bile ulaşamaz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bu millete karşı vazifesini yapamayanlar, verdiği sözleri tutmayanlar ne diyor? 'Nasıl yapacaksın 1.5 milyon konutu, nasıl taşıyacaksın insanları?' Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya onların hayalleri bile ulaşamaz dedi.

Rusya: Kırgızistan ve Tacikistan askeri üslerimizde savaşa hazırlık seviyesini arttırdık

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD'nin Orta Asya'daki askeri varlığını güçlendirme çabalarına karşı Rusya'nın Kırgızistan ve Tacikistan'daki askeri üslerinin savaşa hazırlık seviyesini arttırdığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Sözüm söz bay Kemal’in sözü; 4 doların altına asla düşmeyecek bu fındık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde fındığın kilogram fiyatını 4 dolar yapacaklarını belirterek, '4 dolar yaparsın sabit fiyat olur, dolayısıyla üretici her yıl ne kadar kazanacağını, ne kadar üreteceğini bilir. Sözüm söz, bay Kemal'in sözü; 4 doların altına asla düşmeyecek bu fındık' dedi.

Başkan Gürkan: 'Malatya'mız eski ihtişamlı günlerine gelecektir'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni asfalt üretim merkezi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plenti Tesisinde incelemelerde bulundu. 70 bin metrekarelik alana kurulan tesiste, günlük olarak 7 bin ton asfalt üretimi yapılacak.

Toplam 8482 haber.