Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Konutuyla, hastanesiyle, kamu binasıyla, tarihi ve kültürel varlıklarıyla tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız. Bunun için milletimizden bir sene mühlet istedik. Bugüne kadar nasıl milletimize verdiğimiz tüm sözleri tuttuysak deprem bölgesindeki kardeşlerimize mahcup olmayacağız' dedi.

Erbakan’dan HDP’nin terörist başı Öcalan’a özgürlük vaadine ilişkin açıklama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, HDP'nin terörist başı Öcalan'ın serbest bırakılacağına yönelik vaatleri değerlendirerek, 'Bu konuda anlaşmamı oldu. Milletten gizli, kapalı kapılar arkasında bir söz mü verildi. Neye karşılık PKK böyle dört elle sarılmış 7'li masaya destek veriyor. Bunu açıklamaları lazım. Bunu ülkemiz ve devletimiz için son derece tehlikeli buluyoruz' dedi.

Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan Akçadağlılar Derneğine Ziyaret.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Malatya milletvekili adayı Yusuf Kurşun ile birlikte Akçadağlılar derneğine ziyaret gerçekleştirdiler.

İYİ Partili Göçmez: Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez: “Sahalarda olmaya, anlatmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. İnşallah 15 Mayıs itibariyle Malatya Milletvekilleriyle tarih yazacağız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kale’ye Çıkarma Yaptı

Yeniden Refah Partisine Kale İlçesinde Yoğun İlgi

Hiç kimseyle pazarlık yapmadım diyen Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimi için kimseyle pazarlık yapmadığını belirterek, verilen cumhurbaşkanı yardımcılığı vaatleri üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TOGG kredisi müjdesi

Manisa'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kamu bankalarımız TOGG için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay 0,99 oran ile kredi kullandıracak. Yani Ziraat Bankası böyle bir destek verip 36 ay vade ile kredi kullandıracak ve TOGG satışlarını bu şekilde yapacaklar' dedi.

Bakan Kurum: 74 milyon yatırım değerine sahip olacak Kağıthane Millet Bahçemizi armağan ediyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde 688 konut, 57 dükkan anahtar teslim, Lale Sitesi Tapu Teslim ve Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'ne katıldı. Kurum, İstanbul genelinde şu an 18 milyon metrekare büyüklüğüne sahip 48 tane millet bahçesi yapıyoruz dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Uşaklılara vaatlerini anlattı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak'ta düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara vaatlerini anlattı.

Muharrem İnce Bartın’da vatandaşlara seslendi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Bartın'da vatandaşlara seslenirken, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'na eleştirilerde bulundu.

Bakan Kirişci: Ellerinden gelse üretimi durduracaklar

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Siirt'te parti üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıda, muhalefete yüklendi.

İYİ Partili Göçmez, Malatyalı Değişim İstiyor

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez; “Malatyalı değişim istiyor” dedi.

Bakan Kurum: TOKİ’mizle 1.2 milyon konut üreterek ülkemizdeki yapı stoğunu güçlendirdik

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na katıldı. Bakan Kurum, '' Gültepe'yi, Çeliktepe'yi, Mehmet Akif Mahalle'sini, Kağıthane'yi, İstanbul'u annelerimizle, kız kardeşlerimizle, ablalarımızla dönüştüreceğiz'

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa'da 14 Mayıs seçimlerine yönelik faaliyetler çerçevesinde Gürsu'da Seçim İletişim Merkezi'nin (SİM) açılışını gerçekleştirdi. MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve 28'inci Dönem 1. bölge MHP Bursa milletvekili adayı İsmet Büyükataman, '14 Mayıs'ta kendilerine uşaklık yapacak bir parlamento oluşumunu temin için her türlü gücünü seferber etmiş vaziyetteler. Bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz' şeklinde konuştu.

Bakan Kurum: 81 ildeki tüm kardeşlerimiz eşit haklara sahip olsun

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nde İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programında gençlerle bir araya geldi. Bakan Kurum, Nerede bir afet olsa orada olacağız. Nerede vatandaşımızın, gençlerimizin bize bir ihtiyacı varsa yine yanlarında olacağız. Acılarını paylaşacağız ve hep birlikte sorunlarımızı gidereceğiz dedi.

CHP'li Ağbaba: Valilik Kararı Tekrar Gözden Geçirilmeli

CHP Malatya Milletekili Adayı Veli Ağbaba' Çadır Bile Bulunmazken Binlerce Kamu Personeli Nerede Kalacak?

Bakan Akar: Otobüsün ön tarafına PKK’lılar binmiş, YPG’liler binmiş, ortasında HDP var

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Daha önce bizimle yürüyen, bizimle beraber, bizim gibi düşünenler vardı fakat onlar şimdi başka yerlere gittiler. Teröristler, elebaşları bir şekilde bir partiyi motive ediyor, yönlendiriyor. Onlara etki ediyor, onlara dediklerini yaptırıyor. O parti de ittifakı etkiliyor. Onların başına gidiyor. Otobüsün ön tarafına PKK'lılar binmiş, YPG'liler binmiş. Ortasında HDP var. Arkasında Millet İttifakı var. Hepsi aynı otobüste dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankı’nın teslim törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da üretimi yapılan Altay Tankı'nın teslim töreninde yaptığı konuşmada, Ordumuz tarafından testleri tamamladıktan hemen sonra tanklarımızın seri üretimine başlayacağız' dedi.

AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Toplam 8532 haber.