Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatya Bizim Aşkımız Sevdamız Ve Yüreğimizdir

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinin ülke için öneminin yanı sıra 6 Şubat depreminden sonra Malatya’da yürütülen çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarıyla fikir alış verişinde bulundular.

Bu Yerlere İmar İzni Verip Malatya'yı Yok Edenlerin Hesap Vermesi Lazım

Ağbaba' Malatya'da depremdeki yıkımın sebebinin bilimi ve uyarıları dikkate almayan yerel yöneticiler olduğunu söyleyerek, Malatyalılara bu sorumsuzları sakın unutmayın '' çağrısında bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Enver Kiraz' İnsani Yaşat'ki Devlet Yaşasın'

Seçim çalışmalarını sürdüren ve Malatya'da ayak basılmadık yer bırakmayan CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz'ın gittiği her yerde miting havasında geçerken vatandaşların Kiraz'a ilgisi yüksek oluyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Ostim Teknokent’i ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı ve beraberindeki heyet Ostim Teknokent'i gezdi.

Gürkan: 'Malatya'yı yeniden hep birlikte ihya edeceğiz'

Türkiye Ermeni Patriği Sahak Maşalyan ve beraberindeki heyeti kabul eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Malatya'yı yeniden hep birlikte ihya edeceğiz' dedi.

Başkan Zelyurt, Türkiye yüzyılı için kapı kapı geziyor

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Belediye Başkanı Durali Zelyurt, beraberinde AK Parti Doğanşehir kurucu üyeleri ile birlikte 14 Mayıs seçimleri için Doğanşehir'de sahada sokak sokak, kapı kapı gezerek Türkiye Yüzyılı'nı anlatıyor.

İYİ Partili Göçmez “Benim Meselem Malatya”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Ben Malatya için savaşırım” dedi.

Baki Ersoy’dan uzman çavuşlara müjde

Uzun süredir kadro bekleyen uzman Çavuşlara müjde MHP Kayseri Milletvekili Adayı Baki Ersoy'dan geldi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Sandıklardan taşacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da Seçim İletişim Merkezi (SİM) açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada anket şirketlerini eleştiren Büyükataman, MHP'ye algı operasyonu yapıldığını ifade ederek 'Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu seçimlerde de milletimizin iradesiyle sandıklardan taşacağız' dedi.

Ayasofya’nın Zincirlerini Kıranlar İle Tekrar Zincir Vurmak İsteyenleri Oylayacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ramazan Özcan ve vahit Atalan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Alpkıray, Battalgazi ilçesinin Çolaklı ve Bulutlu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kiraz: Malatya’yı değerleriyle yeniden inşa edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enver Kiraz, “14 Mayıs’ta halkımızın vereceği destekle hem Malatya’mız hem de Türkiye’miz hakkını alacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Tekirdağ’da

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Tekirdağ mitinginde vatandaşlara hitap etti.

İçişleri Bakanı Soylu: Bu millet Kemal’e ’bay bay’ diyecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Biz bu milletin ferasetine güveniyoruz. Allah nasip edecek 15 Temmuz'da Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olacak. Bu millet Kemal'e 'bay bay' diyecek dedi.

Suriye, Mısır, Irak, Suudi Arabistan ve Ürdün Dışişleri Bakanları Ürdün’de bir araya geldi

Suriye, Mısır, Irak, Suudi Arabistan ve Ürdün dışişleri bakanları, Ürdün'ün başkenti Amman'da bir araya gelerek, Suriye ile ilişkilerin nasıl normalleştirileceğini ele aldı.Dışişleri Bakanları, 2011'den bu yana ilk kez toplu şekilde görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlere yönelik önemli projeleri olduğunu ifade ederek, Bir projemiz 18-26 yaş grubundaki gençlere iş buluna kadar 2 bin 500 lira maaş ödeyeceğiz. Bunu koşulsuz, şartsız yapacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Artık karada, denizde ve denizaltında, havada, uzayda her alanda varız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Biz Türkiye'yiz, biz Türk milletiyiz. Bizi gerçeklikten kopmakla itham edenleri, umutlarını bağladıkları hayallerden uyandırmaya tek başına KAAN ve Hürjet bile yeter. Türkiye güçlendikçe bölgemizde ve dünyada barışın, adaletin, hakkaniyetin kökleştiğini hep birlikte göreceğiz. Artık karada, denizde ve denizaltında, havada, uzayda her alanda varız' dedi.

Bakan Çavuşoğlu: “An itibariyle Sudan’dan tahliye operasyonları tamamlandı”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'An itibariyle Sudan'dan tahliye operasyonları tamamlandı. Vatandaşlardan gelecek yeni taleplere göre ilave operasyonlar olabilir' dedi.

Fatih Erbakan Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a çağrısı

Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümraniye'de 'Sevgi yürüyüşü' ne katıldı, Erbakan vatandaşlara, Bir oy Erdoğan'a bir oy Yeniden Refah'a dedi.

Başkan Gürkan, 'İşçimiz güçlü olursa belediyemiz güçlü olur'

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında MOTAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı 500 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Burada konuşan Başkan Selahattin Gürkan, 'İşçimiz güçlü olursa belediyemiz güçlü olur' dedi.

Toplam 8483 haber.