Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kiraz: Malatya’yı değerleriyle yeniden inşa edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enver Kiraz, “14 Mayıs’ta halkımızın vereceği destekle hem Malatya’mız hem de Türkiye’miz hakkını alacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Tekirdağ’da

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Tekirdağ mitinginde vatandaşlara hitap etti.

İçişleri Bakanı Soylu: Bu millet Kemal’e ’bay bay’ diyecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Biz bu milletin ferasetine güveniyoruz. Allah nasip edecek 15 Temmuz'da Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olacak. Bu millet Kemal'e 'bay bay' diyecek dedi.

Suriye, Mısır, Irak, Suudi Arabistan ve Ürdün Dışişleri Bakanları Ürdün’de bir araya geldi

Suriye, Mısır, Irak, Suudi Arabistan ve Ürdün dışişleri bakanları, Ürdün'ün başkenti Amman'da bir araya gelerek, Suriye ile ilişkilerin nasıl normalleştirileceğini ele aldı.Dışişleri Bakanları, 2011'den bu yana ilk kez toplu şekilde görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlere yönelik önemli projeleri olduğunu ifade ederek, Bir projemiz 18-26 yaş grubundaki gençlere iş buluna kadar 2 bin 500 lira maaş ödeyeceğiz. Bunu koşulsuz, şartsız yapacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Artık karada, denizde ve denizaltında, havada, uzayda her alanda varız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Biz Türkiye'yiz, biz Türk milletiyiz. Bizi gerçeklikten kopmakla itham edenleri, umutlarını bağladıkları hayallerden uyandırmaya tek başına KAAN ve Hürjet bile yeter. Türkiye güçlendikçe bölgemizde ve dünyada barışın, adaletin, hakkaniyetin kökleştiğini hep birlikte göreceğiz. Artık karada, denizde ve denizaltında, havada, uzayda her alanda varız' dedi.

Bakan Çavuşoğlu: “An itibariyle Sudan’dan tahliye operasyonları tamamlandı”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'An itibariyle Sudan'dan tahliye operasyonları tamamlandı. Vatandaşlardan gelecek yeni taleplere göre ilave operasyonlar olabilir' dedi.

Fatih Erbakan Bir oy Erdoğan’a bir oy Yeniden Refah’a çağrısı

Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümraniye'de 'Sevgi yürüyüşü' ne katıldı, Erbakan vatandaşlara, Bir oy Erdoğan'a bir oy Yeniden Refah'a dedi.

Başkan Gürkan, 'İşçimiz güçlü olursa belediyemiz güçlü olur'

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında MOTAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı 500 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Burada konuşan Başkan Selahattin Gürkan, 'İşçimiz güçlü olursa belediyemiz güçlü olur' dedi.

Kılıçdaroğlu: En geç iki yıl içerisinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye’ye uğurlayacağız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bartın'da düzenlediği mitingde konuştu.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçaroğlu, Bartın'da yaptığı konuşmada iki yıl içerisinde Tükiye'deki Suriyelileri ülkelerine göndereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden sonra yeni meclisin yasama faaliyetlerine başlamasıyla birlikte 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alacak vatandaşları sevindirecek güzel haberi milletle paylaşacaklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, Deprem sonrası özellikle büyükşehirlerimizde aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili de gerekli hazırlıkları yapıyoruz. TOKİ vasıtasıyla daha fazla konut üreterek, memur ve ücretlinin refah kaybının önüne geçerek, bu meseleyi mutlaka çözüme kavuşturacağız dedi.

13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, CHP’lilere çağrıda bulundu

13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 'Şimdi FETÖ'nün hedefinde ben varım. FETÖ'cülerin uzmanlık alanı sahtekarlık, fakat buna inanan, bunu paylaşan CHP'li arkadaşlarıma sesleniyorum, bakın yanlış yapıyorsunuz. Bu sahte dekontları, sahte belgeleri, montaj videoları yayınlayan FETÖ, gün gelecek sizinle ilgili aynısını yapacak dedi.

Bakan Kurum: Sözümüz söz Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Kartal'da 'Doğulu ve Güneydoğulu Vatandaşlar ile Kahvaltı Programı'na katıldı. Bakan Kurum, 'Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Kars, Ağrı, Siirt her zaman AK davamızın, Cumhur İttifakı'mızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur'' dedi.

İYİ Partili Göçmez “Tütündeki sorunu çözeceğiz, kaldıracağız.”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınmaz” dedi.

Günde Enkaz Temizleyemeyenler Bir Yılda Nasıl Ev Teslim Edecekler?’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “90 günde enkaz temizleyemeyenler bir yılda nasıl ev teslim edecekler?” diye sordu

Tüfenkci Milletimiz 14 Mayıs’ta Önemli Bir Seçim Yapacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini söyledi.

Bakan Akar: Mehmetçik şu anda Zap’ta, Gabar’da, Gara’da. Teröristlerin barınakları, sığınakları başlarına yıkıldı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Mehmetçik şu anda Zap'ta, Gabar'da, Gara'da teröristlerin peşinde. Teröristlerin barınakları, sığınakları başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor' dedi.

CHP Milletvekili Adayı Kiraz' Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya'yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya'da, Doğanşehir'de hakkını alacak.

Fendoğlu Malatya’nın Kırsal Kesiminde 4 Bin 698 Adet Köy Tipi Konutun Yapımı Başladı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, 'Malatya'nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı' dedi.

Toplam 8416 haber.