Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Mustafa Işık’tan 6’lı masaya tepki

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, 'Biz 'HDP Kürtlerin hakkını savunuyor' diyenlerin değil, 'HDP, PKK'nın siyasi uzantısıdır' diyenlerin tarafındayız. 14 Mayıs sabahı Türk milleti oy kullanırken 15 Temmuz ruhu ile Çanakkale ruhu ile oy kullanacağına inanıyorum' dedi.

İYİ Partili Göçmez Yazıktır, Ayıptır, Günahtır

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, yeni çarşı merkezine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Kendi evinizin dekorasyonunu mu yapıyorsunuz? AK Parti il binasının dekorasyonunu mu yapıyorsunuz?” diye sordu

Bakan Kurum: İstanbul’da riskli yapı bırakmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Kurum, Bu şehirde tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız' dedi.

Tüfenkci Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı inşa edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz.

Gürkan Cumhurbaşkanımıza Güçlü Bir Destek Vereceğiz

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Afetler olmasına rağmen bütün yatırımlar devam ediyor, geçen sene yapılan yatırımlardan daha fazla yatırım yapılacak bu sene.

Yıldırım Malatya'nın Tarımı Yeniden Refah'a Emanet

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Yazıhan'da ve Hekimhan'da ensaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

İYİ Partili Göçmez ‘Bir Oy Kemal’e Bir Oy Meral’e’

Yeşilyurt ilçesi Çayırköy (Pirpirim), Kuşdoğan, Gözene Mahallesi ve Oluklu Mahallesi Mahallelerini ziyaret etti

Ölmeztoprak' Biz birlikte güçlüyüz! Teşekkürler Akçadağ!'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 'Bizim siyaset anlayışımız şehrimize ve ülkemize ihlasla hizmet edip Yüce Allah'ın (cc) rızasını ve aziz milletimizin duasını kazanmaktır' dedi.

CHP'li Kraz' Malatya'yı, Sorunları Ve Çözümleri Çok İyi Biliyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya'yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya'nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.

Çalık' Bir Oy Dünyanın Dengesini Bozacak'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fendoğlu Bu Tarihi Fırsatı Malatya İçin Doğru Değerlendirmeliyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Yeni Malatya’yı inşa ederken, bireysel beklentiler yerine tamamen Malatya’nın ve Malatya’da yaşayan herkesin ortak payda ve faydasını düşünmeliyiz.

Bakan Kurum Böyle bir provokasyon Erzurum’un güzel insanlarına mal edilemez

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy'de Erzurumlular Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Kurum, 'Böyle bir provokasyon Erzurum'un güzel insanlarına mal edilemez. Ama siz gidip Erzurum'da şov yapmaya çalışırsanız size gösterilen yer dışında başka işlerle uğraşmaya çalışırsanız, maalesef ve sonunda da Erzurumlu da size 14 Mayıs'ta gereken cevabı verir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin’de terör örgütlerine meydan okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de terör örgütlerine meydan okuyarak Bu ülkeyi terör örgütlerinin insafına bırakmayacağız dedi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenerek, 'Ülkemizin başına getirmek istedikleri Bay Bay Kemal'in kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? İnanın önüne 5 koyun katın şu ovaya gönderin, akşam hepsini kaybedip öyle eve gelir' diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Zillet ittifakı sırtını zalimlere sırtlanlara akbabalara dayamıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi'nin emperyalizmin gedikli lejyonu olduğunu belirterek İYİ Parti gizli temincisi, HDP girift tetikçisi, diğerleri de siyasi garnitürü olacak kadar alçalmışlar, Türk milletinden ahlaken ve manen kopmuşlardır. Zillet ittifakı sırtını zalimlere, sırtlanlara, akbabalara dayamıştır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Bay Kemal sadece Pensilvanya ve Kandil’e bahar getirebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da resmi rakamlara göre 55 bin kişiye hitap etti. Erdoğan, 'Benim Batmanlı kardeşim sana söz diyerek yalancı bahar vaat edenlerin aslında zemheriden bahsettiğini çok iyi biliyor. Batman ömrü 3-5 ay süren koalisyonların bu ülkeye neler kaybettirdiğini çok iyi bilir. Bunu bildiği için de CHP ve onun ruh ikizi HDP'nin yanında değil bizim yanımızda yer alır. Bay Bay Kemal sadece Pensilvanya ve Kandil'e bahar getirebilir. Bay Bay Kemal sadece 15 Temmuz gecesi milletimizin başına bomba yağdıran FETÖ'cülere bahar getirir. Milletimizin bu yalanlara fırsat vermeyeceğine inanıyorum' dedi.

CHP'li Kiraz' İktidarın Yanında Meclis Çoğunluğunu da Almalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin demokrasisi, özgürlüğü, insan hakları, barışı ve huzuru için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, güçlü bir destekle mecliste ülkeye hep birlikte güzellikleri getireceklerini söyledi.

Yıldırım' Rozetsiz Siyaset Yapacağız'

Recep Tayyip Erdoğan'a Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcudur!

Doç. Dr. Babacan' Türkiye'miz Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız'

Doç. Dr. Babacan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü.

Ağbaba Tmo Malatyalı Kayısı Üreticisine Sırtını Çevirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'' İktidar Malatyalı Kayısı Üreticisini Kaderine Terk Etmiş Durumda''

Toplam 8482 haber.