Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gürkan, Oyumuzu AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu ve Şahnahan'da düzenlene seçim toplantılarına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul, bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İstanbul, koltuğuna kasetle oturanların bu ülkenin yönetimini kasetle ele geçirme operasyonlarına geçit vermemiştir' dedi.

İnce’den gençlere mesaj

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından geçilmesinin ardından gençlere yaptığı açıklamada, 'FETÖ ve PKK ile irtibatlı kaynaklardan bize bu yapılanlar karşısında demokrat olma iddiasındaki bazı siyasiler ve bazı gazeteciler ellerini ovuşturmuş, gizliden gizliye zevk almışlardır' dedi.

YRP Genel Başkanı Erbakan, İnce’nin adaylıktan çekilmesini yorumladı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili, 'İnce'nin seçmeni kendisi adaylıktan çekildi diye bir blok halinde gidip Kılıçdaroğlu'na destek olacak diye bir şey söz konusu değil. Bu nedenle adaylıktan çekilme olayının Millet İttifakı lehine ciddi bir sonuç doğuracağına inanmıyoruz' dedi.

MHP Lideri Bahçeli: Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu’dur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ve bu ittifakın yanında yöresinde konuşlanan mihrakların ileri düzeyde korkuya kapılarak provokasyonlardan medet umduklarını ve çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyoruz. Bunlar yalnızca Türkiye'nin aleyhinde değil, sandık ve demokrasinin de karşısındadır. Aradıkları kavga ve kutuplaşmadır dedi.

Göçmez Serden Geçeriz Kıblemizden Dönmeyiz

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Cemal Gürsel Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Kuyuönü Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Samanlı Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Memleket Partisi’nde istifa depremi: Gençlik kolları başkanı ve üyeleri AK Parti’ye geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 parti üyesi genç istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Fatih Erbakan: Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muharrem İnce'nin seçimden çekilmesine ilişkin Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada. Bu kumpas siyasetini karanlık birtakım odakların dizayn etmeye çalışmasını tasvip edemeyiz, üzüntü duyuyoruz dedi.

Özcan, Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın.

Millet İttifakı: Türkiye'de Değişim Başlayacak

Yerel seçimlere hazırlanan CHP ile Millet İttifakını oluşturan siyasi partiler sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Deprem nedeniyle giden tüm Malatyalıları memleketlerine dönmelerini bekliyoruz 15 Mayıs sabahı Türkiye'de değişim başlayacak" dedi.

Çalık, Malatya'mızda 26 kilometrelik yolu 444 kilometreye çıkardık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Şehrimizde yaklaşık 444 kilometrelik yol yapıldı.

Fendoğlu, Malatyalı sanayici ve esnafımızın taleplerinin takipçisiyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Sanayicilerin mevcut durumlarını koruyabilmesi ve aynı zamanda yeni yatırımlarına da başlayabilmeleri için destekler çok önemli olduğun, esnafın ise yeniden ayağa kalkabilmesi için özel deprem desteklerini verilmesi gerektiğini belirterek, 'Sanayici ve esnafımızdan gelen tüm taleplerin takipçisiyiz' dedi.

Gürkan İstikrarın ve istikametin bozulmaması için Erdoğan'a oy verilmeli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 14 Mayıs seçimler kapsamında Darende ilçesinin Hisarkale ve Ilıca Mahallelerinde seçim çalışması yürüterek, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin 'Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği' dedi.

Bakan Karaismailoğlu:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2019 yılı yerel seçimlerinde muhalefetin verdiği sözleri tutmadığını belirterek, 'Bunlar, bu kadar yalancı ve sözüne güvenilmeyenlerdir. Şimdi utanmadan sana söz diyorlar. Neymiş verdikleri sözleri; insanları işten atmak mı, başladıkları işleri yarım bırakmak mı?' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ziyaretlerine devam ediyor. Esenler Wushu Federasyonu İstanbul Şampiyonası'na katılan Erbakan, ardından Fatih'te bulunan Siirt Vakfı'nı ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu: FETÖ oyunları geri döndü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'İşte her türlü ayak oyunları, ahlaksızlık, montaj, şantaj ne varsa hepsini yapmaya başladılar. FETÖ oyunları geri döndü. FETÖ'cüler bilet aldı 'dönüyoruz Kılıçdaroğlu kazanacak dediler'. Onlar dönmedi ama FETÖ oyunları ülkeye döndü dedi.

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi hemşehrilerini üzdü:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi memleketi Yalova'da üzüntüyle karşılandı. Seçim sürecinde İnce'nin yıpratıldığını söyleyen köylüleri ve Yalovalı hemşehrileri haksızlığa uğradıklarını düşündüğü Memleket Partisi Lideri'ne destek oldu.

Bakan Kurum: Yüzyılın dönüşümünde başvuru sayımız 654 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenler'de vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Kurum, ''Esenler'de depreme karşı dayanıksız yapı oranı, 2009 yılında yüzde 86'ydı. Biz öyle çok çalıştık ki, bugün bu oranı yüzde 55'ler seviyesine kadar düşürdük' dedi.

Toplam 8482 haber.