Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bahçeli 28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır

Cumhurbaşkanlığı ikin tur seçimleri nedeniyle Adıyaman'a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın deprem bölgesinde aldığı oy oranına dikkat çekerek, 'Burada acı içerisinde zafere mühür vuran vatandaş topluluğu vardır' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kılıçdaroğlu’nun kazanması için elimizden geleni yapacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Biz Kılıçdaroğlu'nu adayımız olarak gösterdik, dün de arkasında durduk bugün de arkasındayız. Kılıçdaroğlu'nun kazanması için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Özdağ ve Oğan ikilisinden fotoğraf

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile gündemi değerlendirdiklerini belirttiği bir fotoğraf paylaştı.

Temeli gündem olan Defne Devlet Hastanesi, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretiyle açılıyor

6 Şubat merkezli depremlerin en büyük yıkımı yaptığı Hatay'da, atıldığı temelle gündem olan Defne Devlet Hastanesi 60 günde tamamlandı. Hastane yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle hizmete açılacak.

Japonya’daki Türk seçmenler cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için sandık başında

Japonya'da yaşayan Türk vatandaşları, Türkiye'de 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin 2. tur oylaması için yerel saatle 08.00'den itibaren sandık başına gitti.

Almanya’daki Türkler cumhurbaşkanı seçiminin 2. turunda uzun kuyruklar oluşturdu

Almanya'nın Köln ve Frankfurt kentlerinde Türkiye'deki cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için oy vermek isteyen seçmenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Bakan Kurum: İlk defa oy kullanacak kardeşlerimle birlikte bu zaferi mühürleyeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Pendik'te Koliva konserinde gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polisim, Jandarmam, Askerim Böyle Bir Fırsatı Vermez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da “Hemşeri Dernekleri Buluşması” programında konuştu.

Bakan Çavuşoğlu: İstanbul, Ankara ve Antalya’yı da alacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla buluşmasında yaptığı açıklamada, İnşallah hem Ankara hem İstanbul hem de Antalya'da büyükşehir belediyelerini tekrar kazanmak istiyoruz. Yaklaşık 4.5 yıl boyunca, bu şehirlerde büyükşehir belediyeciliği anlamında bir hizmet görmediğimiz gibi şehirlerimiz her anlamda geriye gitti dedi.

Esad: “Bölgedeki ikili ilişkileri ele almak için tarihi bir fırsat”

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 12 yıl sonra katıldığı Arap Birliği Zirvesi'nde, 'Bölgedeki krizleri ele almak için harika bir fırsat' dedi.

Azerbaycan ve Ermenistan’dan normalleşme adımları

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile gerçekleştirdiği üçlü görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Azerbaycan ve Ermenistan nihai bir anlaşmaya yakın dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

Muharrem İnce’nin köyünde Erdoğan’ın oyları Kılıçdaroğlu’nu üçe katladı

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'nin Yalova'daki köyünde vatandaşlar ezici bir farkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi. Erdoğan, Elmalık köyünde oyların yüzde 67,73'ünü alırken, Kılıçdaroğlu ise yüzde 22,5 oy aldı.

Lavrov, Bayramov ve Mirzoyan arasındaki üçlü görüşme başladı

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış anlaşmasına ilişkin müzakerelerin yapılacağı üçlü görüşmesi Moskova'da başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Mayıs'ta Malatya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Mayıs Salı günü Malatya'ya gelerek konteyner kentte Malatyalılarla buluşacak.

Fransa’da 397 bin seçmen oy kullanacak

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, 800 bin Türk vatandaşının yaşadığı Fransa'da 397 bin seçmen var dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Elazığlılar Buluştu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bu seçim, bu tür kaset operasyonlarıyla, bundan medet umanlarla siyaseti er meydanında yapanlar arasında bir tercih olacaktır." dedi.

Bakan Kurum Milletimiz 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milletimiz, 100 yılda yapılacak işleri 21 yıla sığdıranların yanında oldu' dedi.

Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Malatya’da İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da incelemelerde bulundu.

Toplam 8476 haber.