Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

TDP Genel Başkanı Sarıgül:

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 2 tane NATO üyesi Türkiye ve Yunanistan. Bakıyorsunuz ki NATO Yunan adalarında müthiş bir şekilde silahlanıyor ama aynı silahları 20 kilometre ötedeki Türkiye'ye getirmiyor. NATO bağımsızlığını yitirmiştir. NATO işlevini yitirmiştir. NATO, NATO üyesi ülkelere eşit olarak davranmamakta, ABD'nin aparatı olmak durumundadır dedi.

Akdağ: 'Bu seçim Türkiyenin geleceği ve bekası meselesidir'

Malatya'da toplantıya katılan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 14 Mayısta yapılacak olan seçime temas etti. Akdağ, Bu seçim Türkiyenin geleceği ve bekası meselesidir diyerek, Malatyanın AK Parti döneminde çok güzel hizmetlerle buluştuğuna dikkat çekti. Akdağ, yaptığı hizmet ve yatırımlarla Medeniyetin Kalbi Battalgazi'ye yaptığı hizmetler için Başkan Güderi de tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 yılda Denizli’ye 35 milyar liralık kamu yatırımı kazandırdık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 20 yılda Denizli'ye kazandırılan 35 milyar liralık kamu yatırımlarının detaylarını paylaştı.

Bakan Akar: Haince yapılan eylemlere karşı ahlaksızlara karşı Kur’an yakan şerefsizlere karşı Türkiye var

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Parasını verdiklerimizi dahi alamadık dostumuz, müttefikimiz dediğimiz ülkelerden maalesef. Bire motor problemimiz var, çözüyoruz. Uçak problemimiz var, çözüyoruz. Çatlasalar da, patlasalar da uçağımızı da yapacağız, motorumuzu da yapacağız, füzemizi de yapacağız, Kızılelma'yı da uçuracağız dedi. Bakan Akar, İsveç'e de tepki göstererek Haince yapılan eylemlere karşı, ahlaksızlara karşı, Kuran yakan şerefsizlere karşı Türkiye var ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Beceremiyorlarsa aday bulma konusunda kendilerine yardımcı olabiliriz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, henüz adaylarını açıklayamayan 6'lı masaya seslenerek, 'Siyasi ayak oyunlarından medet ummak yerine, 14 Mayıs'ta bizimle sandıkta centilmence yarışacak birini bulmaları kendileri için daha hayırlı olacaktır. Eğer bu kadarını beceremiyorlarsa, ülkenin her meselesini çözmüş bir parti olarak elbette kendilerine yardımcı olmaya çalışırız dedi.

Eren yeniden TV-SEN Genel Başkan Yardımcısı seçildi

ERTV Genel Yayın Yönetmeni yeniden TV-SEN Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Çekya’da resmi olmayan sonuçlara göre yeni Devlet Başkanı Petr Pavel oldu

Çekya'da yapılan devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunda resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 58,32'sini alan eski Genelkurmay Başkanı Petr Pavel ülkenin dördüncü devlet başkanı oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK’nın Türkiye’deki defterini düreceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 29 Ekim'de PKK'nın Türkiye'de sonun getirileceğini belirterek, 'PKK'nın Türkiye'deki defterini düreceğiz. Sonra da Allah nasip edecek, Kandil'de, Suriye'de de nefes alamayacak' dedi.

İş İnsanı Osman Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

İş İnsanı Osman Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Güde basın ve Akçadağlı hemşerileri ile bir araya gelerek aday adaylığını açıkladı.

Başkan Mehmet Çatan, güven tazeledi

Adıyaman'ın Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2023 yılı olağan genel kurulunda Başkan Mehmet Çatan, güven tazeledi.

Başkan Yıldız'ın Kişisel verilerin çalınması ile ilgili basın açıklaması yaptı

Geçtiğimiz günlerde partimizin İl Başkanı olarak görevlendirilmem sonrası geniş katılımlı bir üye katılım töreni yaptık.

Fadıloğlu muhtarlarla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Kaymakamı Abdulkadir Duran, Şehitkamil ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntıları ve istekleri dile getirildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Emaneti' Büyük Birlik Partisi 30 Yaşında...

Muhsin Yazıcıoğlu tarafından 29 Ocak 1993'te kurulan Büyük Birlik Partisi (BBP), 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Haçovalılardan Enver Kiraz'a Güçlü Destek

“Haçovalılar olarak Enver Kiraz’ın yanındayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’den Denizli paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hayata geçirdiği 232 tesisin toplu açılışını yapmak üzere geldiği Denizli için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanının sözlerini arşiv doğruladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yeter, söz milletindir' sloganını 2017 referandumunda da kullandığının afiş fotoğrafları ortaya çıktı. İHA arşivindeki fotoğraflarda, Erdoğan portresinin altında 'Söz de karar da milletin' yazılı olduğu görülüyor.

Bakan Dönmez: “Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul'da düzenlenen 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri' programına katıldı. Bakan Dönmez, Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak. Bizler de inşallah hem üretim hem de fiyatlama noktasında Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyan ana sektörlerden biri olacağız dedi.

AK Parti eski milletvekili Açıkkapı: ''Arzumuz ve gayretimiz, Maden'deki rezervin insanlara ekmek kapısı olması yönündedir'

Elazığ'da AK Parti İl başkanlığı ve milletvekilliği döneminde Maden ilçesindeki bakır rezerviyle ilgili önerileri ilk olarak gündeme taşıyanlardan birisi olan eski milletvekili Ejder Açıkkapı, ''Rabbim bize nasip etti milletvekili olduk. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olarak komisyonda taleplerimizle dile getirdik. Arzumuz tespit edilen bu rezervin biran önce insanlarımıza ekmek kapısı olmasıdır. Arzumuz budur. Tüm gayretimiz bu yöndedir' dedi.

Kanada’da İslamofobiyle mücadele için ilk özel temsilci atandı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Müslümanlara karşı yapılan ayrımcılıklarla mücadele edilmesi için İslamofobi ile mücadele konusunda ilk kez özel bir temsilci atandığını duyurdu.