Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kazakistan doğalgazı Rusya’da işlenecek

Kazakistan doğalgazının Rusya'da işlenmesi konusunda Rusya ve Kazakistan arasında ana etkileşim alanlarını belirleyen yol haritasına dair anlaşma imzalandı.

İYİ Parti lideri Akşener’den Demokrat Parti lideri Uysal’a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa toplantısı öncesinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Gürkan: Önemli Olan Toplumda Birlik ve Beraberliğin İdame Ettirilmesi

Hekimhan ilçe istişare toplantısında konuşan Başkan Gürkan' Malatya'mızda Huzurun Birlik ve Beraberliğin Olması Çok Önemli Bir Kazanımdır'

Çevre yolu Kahta trafiğini hafifletti

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından yaz ayında hizmete açılan Güney-Batı Çevre Yolu, ilçe trafiğine nefes aldırdı.

Başkan Gürkan: Malatya'nın Gelecek Yüzyılını İnşa Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Malatya'da Hizmet Götürmediğimiz Hiçbir Nokta Kalmadı'

Kılıçdaroğlu: 'Aile destekleri sigortasını getireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biz aile destekleri sigortasını getireceğiz. Hiçbir ailenin elektriği, suyu ve doğalgazı kesilmeyecek dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, MSB’nin düzenleme ihtiyaçlarına yönelik toplantıya başkanlık etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında, Milli Savunma Bakanlığının (MSB) düzenleme ihtiyaçlarına yönelik çalışma toplantısı yapıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kafkaslar' gafı

Gaziantep'te iş dünyası ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında Gaziantep'i övmek isterken gaf yaparak, Gaziantep hem Orta Doğu'nun hem de Kafkaslar'ın beş yıldızlı kentlerinden birisidir dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener’den Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’na ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masa toplantısı öncesinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu: 'Suriyelileri ülkelerine göndereceğiz, hafta sonu tatil amaçlı Türkiye'ye gelebilirler'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, iktidarlara geldiklerinde Suriyelileri en geç 2 yıl içerisinde ülkelerine göndereceklerini belirterek, Suriyelilerin hafta sonu tatil için Türkiye'ye gelebilir dedi.

Gaziantep'te 7 okulun öğretmenlerine bisiklet dağıtımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 7 okulun öğretmenlerine 736 bisiklet dağıtımı yapıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geldi.

MİMDER'in Konuğu Başkan Gürkan

Başkan Gürkan' Yerel Yönetimler Olarak Müteahhitlerimizin Güçlü Olmasından Yanayız'

Ağbaba: Emekli Aylığı Asgari Ücretin 3 Bin Lira Altında

'Eyt'nin Başlangıç Tarihi 31 Aralık 1999 Olarak Belirlenmelidir'

CHP'li Erol: '6'lı Masanın illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Elazığ'dan aday gösterilmeli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'lı Masada illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Elazığ'dan aday gösterilmesi gerektiğini, bunu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Sözü de, kararı da, geleceğini de tayin hakkını milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız. Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün 6'lı masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına bu kifayetsiz muhterislere, bu müstemleke heveslilerine yeter diyecektir dedi.

Rusya’dan Ukrayna’ya askeri destek sağlayan AB ülkelerine yaptırım

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'ya askeri yardım yapan Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin askeri yetkilileri ile silah şirketi yöneticilerinin yaptırım listesine alındığını duyurdu.

Hollanda Başbakanı Rutte’den Ukrayna’ya Patriot sevkiyatı sinyali

Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelen Hollanda Başbakanı Mark Rutte, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Hollanda'nın Ukrayna'ya Patriot hava savunma sistemi göndereceği sinyalini verdi.

Tecde Sakinlerinden Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Gürkan: Şehr-ül Emin'in görevi adil ve adaletli olmasıdır.