Sağlık

Sağlık Haberleri

Sağlık Sen'den 14 Mart kutlaması

Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, ''Bizlere ülkemizde kısıtlı insan gücü ile yüksek düzeyde sağlık hizmeti sunulduğunu gösterdi'' dedi.

Fırat Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yapılan programda akademik unvanında yükselen öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi.

Fadıloğlu, sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Milletvekili Taşdoğan'dan Tıp Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle 'hekim vekil' olarak bir mesaj yayımladı.

ANKA'da Tıp Bayramı kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren doktor ve sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Elazığ'da sağlıkçılar 14 Mart Tıp Bayramı'nda bir araya geldi

Sağlık çalışanları Medical Park Elazığ Hastanesinin 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Kubba'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Kansere yakalandı, sanatla hayata tutundu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki kanser hastası Garip Aslan, yonttuğu taş ve ahşaplara şekil vererek hayata tutundu.

Fadıloğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tahmazoğlu, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Diyarbakır'da semt polikliniği yeniden hizmete girdi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'ndeki Çocuk Semt Polikliniği, korona virüs tedbirleri kapsamında bir süre kapalı kalmasının ardından yeniden hizmete girdi.

Ünlü Çin firmasının tercihi ANKA

Türkiye'de enerji sektöründe faaliyet gösteren ünlü Çin firmasının sağlık için tercihi Gaziantep Özel ANKA Hastanesi oldu.

Cildinize bahar temizliğiyle Hollywood ışıltısı

Estetik Koçu Nermin Negiz, ''Cildinizi mevsim geçişlerine göre hazırlayıp, yenileyici uygulamalarla bütün bu sıkıntıların önüne geçebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de Hydrafacial uygulaması. Amerika'da Hollywood yıldızlarının tercihi Hydrafacial cilt yenileme sistemi, cildin ihtiyacı olan tüm bakımların tek seansta uygulanması ile parlak ve ışıltılı bir görünüm sağlayabiliyor'' dedi.

Gaziantep'te Denge Merkezi hizmete açıldı

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde Denge Merkezi açıldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde özel hastaneler bakımından ilk olma özelliğini taşıyan merkezde hastaların teşhisi ve tedavisi büyük bir titizlikle yapılacak.

Muşlu çift, 15 yıldır beklediği çocuk müjdesini Diyarbakır'da aldı

Muş'ta yaşayan Serap ve Muharrem Yıldız çiftinin 15 yıldır evlat sahibi olmak için başvurdukları hastanelerde gördüğü tedaviler olumsuz sonuçlandı. Çift, Diyarbakır'da gördükleri tedavinin olumlu yanıt vermesiyle müjdeli haberi aldı.

Acil Sağlık çalışanlarının işini kolaylaştıracak proje

Malatya'da iki arkadaşın geliştirdiği 'Tıbbi Anamnez' cihazı 112 Acil Sağlık görevlilerinin vakalardaki ilk müdahalesine hız kazandırarak yanlış tanı ihtimalini ortadan kaldıracak.

Anasteziyoloji ve reanimasyon Uzmanı Dr. Doğanay Sanko'da

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ferdi Doğanay, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmaya başladı.

Yenilenen göğüs cerrahisi servisi törenle hizmete girdi

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yenilenen Göğüs Cerrahisi Servisi ile Bronkoskopi ve Gelişimsel İşlemler Ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

GAÜN Hastanesi'nden bir ilk daha

4 yaşındaki kız çocuğu bölgede ilk kez Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi'nde gerçekleştirilmiş olan nakil işlemi ile hayata tutundu.

Toplam 3596 haber.