Eğitim

Eğitim Haberleri

Bülbüloğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Öğretmenler Günü mesajında, 'Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde aktif rol oynayan öğretmenler her türlü övgü ve takdire layıktır' ifadelerini kullandı.

Başkan Samanlı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GKV Özel Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Portekiz'de

Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri 2 yıldır yürüttükleri Avrupa Birliği KA229 Stratejik okul ortaklığı projesinin, ilk uluslararası toplantısını Portekiz'in Covilha şehrindeki Escola Secundria Campos de Melo okullarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Başkan Güder'den Öğretmenler Günü mesajı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Öğretmenlerimiz, bizim gelecek ümidimiz, milli ve manevi değerlerimizin, birliğimizin, dirliğimizin, benliğimizin ve kimliğimizin teminatı, aynı zamanda bu zenginliklerimizin yarınlara aktarılmasını sağlayan varlık köprülerimizdir' ifadelerini kullandı.

Rektör Türkay Dereli'den 24 Kasım mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Öğrencilere Anlamlı Konferans

15 Temmuz Milli İrade Ocakları 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere 15 Temmuz gerçeklerini anlatarak birlik ve beraberlik için konferans düzenledi.

ANKA'dan çalışanlarına mesleki eğitim

Hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı, teknolojik alt yapısı ile güncel, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetleri sunan ANKA Hastanesi çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

FÜ'de 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' konuşuldu

Fırat Üniversitesinde (FÜ) '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' dolayısıyla konferans düzenlendi.

EBEGEM Kurslarına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından ücretsiz olarak açılan kurslar, uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdürüyor.

Diyarbakır'da şoförlere doğru iletişim eğitimi verildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında görev yapan şoförlere, iletişim becerileri ve nezaket kuralları eğitimi verdi.

Uyanış gençlik eğitmenleri yazar Erol Erdoğan ile buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eğitim kurumlarında görev yapan eğitmenler, yazar Erol Erdoğan ile bir araya geldi.

Mesut Ateşsönmez Ortaokulu hizmete açıldı

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyası kapsamında hayırsever Ateşsönmez ailesinin destekleriyle yapımı tamamlanan Mesut Ateşsönmze Ortaokulu, gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Büyükşehir, yeşil şehir temalı çalıştay ile gençlerin nabzını tuttu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Avrupa Birliği (AB) ERASMUS güdümünde yürütülen 'Kentimin Sürdürülebilirliğinde Söz Sahibiyim Projesi' için 'Kentlerde Söz Sahibi Gençler Çalıştayı' nı topladı. Çalıştayda, Birleşmiş Milletler (BM) sürdürülebilir hedefleri çerçevesinde dört ana başlık görüşüldü, gençlerin kentin sürdürülebilirliği konusunda katkıları alındı.

ANKA'dan çalışanlarına mesleki eğitim

Hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı, teknolojik alt yapısı ile güncel, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetleri sunan ANKA Hastanesi çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

Engelli öğrenci temsilcisi seçimi yapıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Engelsiz İnönü Koordinatörlüğü tarafından üniversite engelli öğrenci temsilcisi seçimi ve engelli öğrenciler ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Z kuşağının en güvendiği ünlülerden biri Nihat Hatipoğlu

Televizyon programlarıyla milyonları ekran başına toplayan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkiye'nin en güvendiği isimleri arasında yer aldı. Eserleriyle son günlerde Z Kuşağı'nın ilgisini çeken Hatipoğlu, güvenilen ünlülerden biri oldu.

Kazakistanlı 25 öğrenci Fırat Üniversitesi'nde staj yapacak

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kazakistan Abay Kazak Devlet Pedagoji Üniversitesi'nden staj yapmak için üniversitelerine gelen 25 Kazakistanlı öğrenciyle bir araya geldi.

Naci Topçuoğlu MYO'da değerlendirme toplantısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği bir akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitimin ışığı geleceklerini aydınlatacak

Gaziantep'te sığınmacı çocuklar, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü kapsamında eğitimin kendileri için önemini göstermek amacıyla elleriyle yaptıkları mumları yaktı.