Eğitim

Eğitim Haberleri

İlkokul öğrencilerine trafik eğitimi

Malatya'da iki günde iki okulda toplam bin 171 öğrenciye uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları eğitimi verildi.

SANKO Okulları yüzme yarışmasında dört madalya kazandı

SANKO Okulları, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Lise Gençler Yüzme il birinciliğinde üçüncülük ve üç dördüncülük madalyası kazandı.

Diyarbakır'da iş adamı tarafından yaptırılan 32 derslikli ilkokulun temeli atıldı

Diyarbakır'da eğitim seferberliği programları kapsamında iş insanları tarafından yaptırılan okullardan biri de iş adamı Raif Türk tarafından yaptırılarak, temeli atıldı.

GAÜN öğrencilerinden ecdada resimli mektup

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. Yılı anısına düzenlenecek olan Gaziantep'in Kurtuluş Kahramanlarına Resimli Mektuplar Jürili Sergisi için yapılan ilk çalıştay Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mimarlık Fakültesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşti.

Gençler tarafından yılın eğitim kurumu seçildi

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Merkezi tarafından Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üniversitelerinde 2020/2021 eğitim ve öğretim yılı kapsamında üniversite öğrencilerinin katılımıyla yapılan anket ve araştırmalar sonucunda Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Türkiye ve KKTC'de 2020 yılının en başarılı üniversitesi eğitim kurumu seçildi.

Şahinbey'de sınava hazırlanan öğrencilere eğitim seti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde liselere ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan 8. ve 2. sınıf öğrencilerine eğitim, deneme sınav setlerinin yer aldığı milyonlarca kitap ücretsiz olarak dağıtılılıyor.

GAÜN'de 'Fuat Sezgin' konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından hazırlanan konuşmacılığını Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Karakaş'ın yaptığı İlimler Tarihinde Zirvede Bir Adam: Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferansı GAÜN İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

25 Aralık Gaziantep Kurtuluşu temalı afiş yarışmasında geri sayım başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) iş birliğinde 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 100'üncü Yıl Dönümü Afiş Tasarımı Yarışması için geri sayım başladı.

Uğur Okulları Genel Müdürü, Ergani Kampüsü'nü ziyaret etti

Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır Uğur Okulları Ergani Kampüsü'nü ziyaret etti.

Şehit öğretmenler unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), şehit öğretmenlerin anısına, 'Bir Başkadır Benim Öğretmenim' isimli anlamlı bir programa imza attı. HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan çok sayıda öğrenci, bu anlamlı günde de öğretmen ve öğretim elemanlarını yalnız bırakmadı.

HKÜ'de 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' paneli düzenlendi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında düzenlenen panel, HKÜ Hukuk Fakültesi Amfisi'nde gerçekleştirildi.

Şahin'den GAÜN'lü öğrencilere öğretmenler günü ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi.

Elazığ TSO Dijital Kütüphane hizmete girdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) tarafından hazırlanan dijital kütüphane hizmete girdi.

Diyarbakır'da ilk yardım eğitimi

Diyarbakır il sağlık müdürlüğü; hastalık, kaza ve yaralanma anlarında müdahale yapabilecek ilk yardımcı yetiştirmek için AFAD gönüllülerine eğitim veriyor. 16 saatlik eğitimlere katılanlar, teorik ve pratik sınavların ardından ilk yardımcı belgesi ve kimlik kartı almaya hak kazanıyor.

Diyarbakır'da 'Yaşasın Kadın' konferansı gerçekleşti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için 'Yaşasın Kadın, Şiddet Ailede Önlenir' konferansı düzenledi.

Öğretmenler gönüllerince eğlendi

Diyarbakır Radikal Okulları'nın organize ettiği etkinliğe katılan öğretmenler, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

SANKO'dan eğitime büyük destek

SANKO Holding, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyasına üç okul, bir kütüphane ve bir kapalı spor salonu olmak üzere beş eğitim tesisi yaptıracak.

GSO-MEM'de istihdam garantili Transmikser ve beton pompacı operatörlüğü eğitimi verilecek

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nde (GSO-MEM), Transmikser ve Beton Pompacı Operatörlüğü Eğitimi Programı gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekildi. GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan 'Öğretmenlik gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir' dedi.

Toplam 3454 haber.