Eğitim

Eğitim Haberleri

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekildi. GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan 'Öğretmenlik gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir' dedi.

DÜ Rektörü Karakoç, öğretmen kardeşleri makamında ağırladı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmen Merve Ceylan ile Şüheda Ceylan kardeşleri makamında ağırladı.

Başkan Özcan'dan öğretmenlere çiçek

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Özal Mahallesi'ndeki Özal İlkokulu ve İmam Hatip Özal Ortaokulu'ndaki öğretmelere çiçek, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Battalgazi'de Öğretmenler Günü kutlaması

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 'Can Verip Destanlaşanlar' adlı kutlama programı düzenlendi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda şehit öğretmenlerin isimlerinin canlandırıldığı oratoryo gösterisi, katılımcılardan büyük takdir topladı.

Başkan Vekili Koç, öğretmenleri unutmadı

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki bütün öğretmenlere hediye göndererek, okullarda ziyaretlerde bulundu.

Yeşilyurt'ta öğretmenler için özel bir program düzenledi

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Öğretmenlerimizin gayreti ve fedakrlığı asla unutulmaz' dedi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Başkan Gürkan'a ziyaretler

Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Minik öğrenciler de Gürkan'ı ziyaret etti.

Gaziantep'te öğretmenler unutulmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkan Vekili Mehmet Berk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Gaziantep'teki Güngürge İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleriyle buluştu.

SANKO Üniversitesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Öğretmenlerimiz, yarınların ümidi çocuklarımızın ülkemize sahip çıkan bireyler olarak yetişmesinde en büyük role üstlenmişlerdir' dedi.

Arguvan'da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

'Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar' konferansı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik 'Güvenli internet kullanımı ve siber zorbalıklar' konulu konferans verildi.

GAÜN'DE Öğretmenler Gününe özel yürüyüş düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yürüyüş gerçekleşti. GAÜN Atatürk Anıtı önünden start alan yürüyüşe akademisyenler, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardan öğretmenler ve çok sayıda öğretmen adayı katıldı.

Kahta'da Öğretmenler Günü anısına voleybol turnuvası

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

Dicle'de öğretmenler günü kutlandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.

Öğretmenler Günü'nde Nurcan öğretmene ve öğrencilerine 400 fidanla sürpriz yapıldı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Nurcan Taşçıer Kurt'un Orman Genel Müdürlüğüne yazdığı mesaj sürprizle cevaplandı. Nurcan öğretmenin okulu, 'Öğretmenler Gününde' 400 fidanla yeşerdi.

Şehit Uzman Çavuş Faruk Barut, şehadet yıl dönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Faruk Barut'un şehadetinin 4'ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde anma programı düzenlendi.

Fendoğlu'ndan Öğretmenler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, Öğretmenler Günü mesajında, 'Öğretmensiz bir toplum ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen zayıf düşecek, geride kalacak, bu yüzden canlılık emarelerini kaybedecektir' dedi.

Malatya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya'da tören düzenlendi.

Demez'den Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, Öğretmenler Günü mesajında, 'Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir' ifadelerini kullandı.

Toplam 3455 haber.