Spor

Spor Haberleri

Bülent Korkmaz: Galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum dedi.

Cihat Arslan: 'Kalite farkı sonucu belirledi'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, 'Kalite farkı sonucu belirledi' dedi.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 1 - Çaykur Çizespor: 3

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 1 - Çaykur Rizespor: 2 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Karadeniz ekibinin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Modern pentatlonda şampiyonlar GKV'den

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri katıldıkları Okullararası Modern Pentatlon İl Şampiyonası'nda şampiyonlukları rakiplerine bırakmayarak iki il birinciliği madalyasının yanı sıra birçok dereceyi okullarına kazandırdı.

GKV'li Beren Kalyoncu satrançta Avrupa ikincisi oldu

Yunanistan'ın Rodos Adasında düzenlenen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'na Türk Milli takımı kadrosunda katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi Beren Kalyoncu rakiplerini geride bırakarak Avrupa ikinciliğini Türkiye'ye kazandırdı.

Fırat Üniversitesi, iki branşta Türkiye Finalleri'ne katılıyor

Fırat Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı ile futbol takımı Süper Lig'e terfi maçlarına katılacak.

HD Elazığ Karakoçan FK, ligi 11. bitirdi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden HD Elazığ Karakoçan FK, son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 68 Aksaray Belediyespor'a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve grubunu 11. sırada tamamladı.

Amedspor'un ilk rakibi Tarsus

Şampiyonluğunu daha önce garantilemiş olan Pendikspor'la kendi sahasında 0-0 berabere kalarak normal sezonu ikinci tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler, Play-Off çeyrek finalinde Tarsus İdman Yurdu ile eşleşti.

Elazığspor'da alkışlar başkan Şerifoğulları'na

TFF 3. Lig 1. Grup'un son haftasında sahasında Fatsa Belediyespor'u 1-0 yenerek kümede kalan Elazığspor, şehri sevince boğdu.

Gençler halı saha istedi, Başkan Çınar yerine getirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Yeşilyurt'a 25 milyon TL tutarında yeni nesil spor sahaları kazandırarak gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmasına imkan tanıyan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisinden halı saha talep eden Porga'lı gençlerin isteğini yerine getirdi.

Montella:

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Tam hazır olmadan yaklaştık demek ki kısa kaldık Avrupa için. Biz halen hazır değiliz demek ki Avrupa'ya gitmeye dedi.

Galatasaray iki maçtır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Altay'ı yenen Galatasaray, daha sonra oynadığı Sivasspor'a mağlup olurken, Başakşehir ile de berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig: Medipol Başakşehir: 0 - Galatasaray: 0

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig: Adana Demirspor: 1 - Aytemiz Alanyaspor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe’den 20 bin kişilik antrenman

Fenerbahçe, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Beşiktaş derbisi hazırlıklarını taraftara açık yaptığı antrenmanla tamamladı. Yaklaşık 20 bin taraftar, antrenmanı yerinden takip etti.

16 yaşındaki Efe Arda, Galatasaray maçında 11’de

Medipol Başakşehir'in 16 yaşındaki stoperi Efe Arda Koyuncu, Galatasaray maçına 11'de başladı.

Kuntz, Başakşehir - Galatasaray maçında

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Medipol Başakşehir-Galatasaray mücadelesini tribünden takip ediyor.

Adaletspor, Play-Off'taki ilk maçında berabere kaldı

Diyarbakır 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Adaletspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off'ta oynamaya hak kazandı. Play-Off'un ilk karşılaşmasında Eğil Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Adaletspor golsüz beraberlik ile bir puan almayı başardı.

Toplam 11103 haber.